Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Η Grimes άφησε τον Έλον Μασκ για την Τσέλσι Μάνινγκ, τρανς ακτιβίστρια και πληροφοριοδότη των WikiLeaks

Η Κλερ Μπουσέ, γνωστή με το ψευδώνυμο Grimes, φαίνεται πως άφησε τον Έλον Μασκ για την Τσέλσι Μάνινγκ.

Η είδηση κυκλοφόρησε σε διεθνή ΜΜΕ μία ημέρα μετά την αποκάλυψη της Grimes πως έχει ένα δεύτερο παιδί με τον Μασκ, μια κόρη που γεννήθηκε με παρένθετη μητέρα και λέγεται Exa Dark Sideræl Musk.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλές αναφορές γίνονται επίσης σχετικά με το πολιτικό υπόβαθρο: αφού η Grimes έκανε δεύτερο παιδί με τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, τώρα έχει σχέση με την Τσέλσι Μάνινγκ, τρανς ακτιβίστρια, πρώην αξιωματούχο του αμερικανικού στρατού, που καταδικάστηκε σε 35 χρόνια κάθειρξη επειδή διέρρευσε μέσω της πλατφόρμας WikiLeaks περίπου 700.000 απόρρητα έγγραφα του στρατού των ΗΠΑ -συνελήφθη, δικάστηκε και καταδικάστηκε σε 35 χρόνια κάθειρξη, αλλά δεν εξέτισε την ποινή λόγω της απονομής χάριτος που έλαβε από τον -τότε- πρόεδρο Ομπάμα, το 2017.

Το ίντερνετ σαρκάζει: Καταρρέει η προσομοίωση Μασκ

Μάλιστα, η νέα αυτή σχέση της Grimes έχει «ρίξει» το Ίντερνετ, που αστειεύεται πως «η προσομοίωση καταρρέει» -μια αναφορά σε δηλώσεις του Μασκ, που έχει μιλήσει για το ενδεχόμενο η ζωή μας και ο πραγματικός κόσμος γενικότερα να είναι μέλη μιας ηλεκτρονικής προσομοίωσης, ενός προγράμματος σε υπολογιστή. Η υπόθεση αυτή, της προσομοιωμένης πραγματικότητας, έχει αναφερθεί από διάφορους αναλυτές, φιλοσόφους και συγγραφείς -και ο Μασκ είναι ένθερμος υποστηρικτής της.

Τώρα, όμως, φαίνεται πως αυτή η προσομοίωση σπάει και οι ρωγμές δημιουργούν παράξενα συμβάντα, ένα από τα οποία, σύμφωνα με εκατοντάδες χρήστες του Twitter, είναι τα πρόσφατα γεγονότα που περιβάλλουν τις ζωές των Μασκ-Grimes. Τη θεωρία αυτή της κατάρρευσης της πραγματικότητας ενισχύουν κι άλλα πρόσφατα γεγονότα, όπως η πρόκληση Μασκ στο Βλαντίμιρ Πούτιν για μονομαχία μέσω Twitter.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή