Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η Miley Cyrus αποκαλύπτει πώς αποφάσισε να κόψει τα ναρκωτικά

Για την απόφασή της να σταματήσει να καπνίζει μαριχουάνα καθώς πίστεψε ότι αυτή της η συνήθεια θα την σκότωνε μίλησε για ακόμα μία φορά η Miley Cyrus σε συνέντευξή της στον Jimmy Fallon.

«Είχα πάντα έναν εφιάλτη, έβλεπα ότι πέθαινα κατά τη διάρκεια του μονολόγου μου για το Saturday Night Live, για κάποιον λόγο, ότι έτσι απλά θα πέθαινα… Γκούγκλαρα για το θέμα αυτό και είδα ότι ποτέ δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο… κανείς ποτέ δεν είχε πεθάνει από κάπνισμα μαριχουάνας, αλλά κανένας δεν κάπνιζε τόσο πολύ όσο εγώ», είπε η ποπ σταρ.

Στις αρχές Μαΐου, η 24χρονη τραγουδίστρια είχε δηλώσει: «Δεν έχω καπνίσει μαριχουάνα εδώ και τρεις εβδομάδες, που είναι το μεγαλύτερο διάστημα που το έχω κόψει. Δεν παίρνω ναρκωτικά, δεν πίνω, είμαι εντελώς καθαρή τώρα».

Η Cyrus εξομολογήθηκε επίσης ότι ο Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής ήταν ένας από αυτούς που την επηρέασαν στο να πάρει την απόφαση και να κόψει τα ναρκωτικά.

«Εσείς, χωρίς να το ξέρετε, ήσασταν ένας από τους λόγους που έκοψα τα ναρκωτικά, γιατί πάντα στις εκπομπές σας ερχόμουν πολύ φτιαγμένη. Δεν ξέρω εάν το είχατε παρατηρήσει», είπε στον Fallon και συνέχισε:

«Θυμηθείτε την τελευταία φορά που ήρθα εδώ ήμουν ντυμένη κουνέλι και μετά γάτα. Υπήρχε κάποιος λόγος για αυτό; Ήμουν ανεβασμένη. Σταμάτησα να καπνίζω επειδή κάθισα εδώ και μίλησα γι’ αυτό που κάνω, θέλω να είμαι πραγματικά καθαρή, επειδή πραγματικά είμαι παθιασμένη με αυτό που κάνω, με τη νέα μου δισκογραφική δουλειά… θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι απολύτως καθαρή για αυτά που σας λέω».

Ένας άλλος λόγος που κάπνιζε μαριχουάνα, όπως είπε, ήταν η βαρεμάρα. «Όταν ήμουν φτιαγμένη ήθελα απλώς να κάθομαι στο σπίτι και να τρώω και να παίζω με τα σκυλιά, τη γάτα και το γουρουνάκι μου. Περνούσα πολύ χρόνο με το γουρουνάκι μου όταν ήμουν φτιαγμένη και δεν είχα χρόνο να κάνω τίποτα άλλο», είπε η Cyrus.

localStorage.clear();


Πηγή