Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η Peta θέλει τις γούνες της Αρίθα Φράνκλιν

Την επιθυμία της να δωριστούν τα γούνινα παλτό της Αρίθα Φράνκλιν, για τη σωτηρία των ζώων εξέφρασε η Πρόεδρος της PETA, στη διαχειρίστρια της περιουσίας της «Βασίλισσας της σόουλ».

Η Τρέισι Ρέιμαν, πρόεδρος της PETA, έστειλε επιστολή στην ανιψιά της Αρίθα Φράνκλιν, Σαμπρίνα Γκάρετ Όουενς ζητώντας να της δώσει τις γούνες της εκλιπούσης, ώστε η Peta να μπορεί να τις δωρίσει και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να τα προορίσει στην ένδυση αστέγων, αλλά και στην περίθαλψη αδέσποτων ζώων.

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Page Six, στην επιστολή που έλαβε η Όουενς (η ανιψιά της σπουδαίας τραγουδίστριας έχει οριστεί διαχειρίστρια της περιουσίας της) αναφέρονταν μεταξύ άλλων ότι: «Στο παρελθόν, δωρίσαμε γούνινα παλτό και άλλων μεγάλων γυναικών, για να βρουν καταφύγιο οι άστεγοι των ΗΠΑ, αλλά και πρόσφυγες από το Αφγανιστάν, την Μογγολία και τη Συρία».

Μάλιστα, στην επιστολή σημειώνεται ότι και άλλες γνωστές κυρίες έχουν δωρίσει τις γούνες τους για τους ίδιους σκοπούς, όπως η Αντζέλικα Χιούστον, η Μαράια Κάρεϊ, Κιμ Κατράλ, Μέρι Τάιλερ Μουρ και Σάρον Όσμπουρν.

localStorage.clear();


Πηγή