Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Η Shop & Trade επίσημος αντιπρόσωπος της Original Marines και των ρολογιών Victorinox στην Ελλάδα

Η Shop & Trade επίσημος αντιπρόσωπος της Original Marines και των ρολογιών Victorinox στην Ελλάδα

Με πολλά νέα brands ενδυναμώνει το ήδη επιτυχημένο χαρτοφυλάκιό της η Shop & Trade, μία από τις πιο δυναμικές ελληνικές εισαγωγικές εταιρείες. Πιο συγκεκριμένα, η Shop & Trade αναλαμβάνει τη διανομή και προώθηση των σημάτων Versace Jeans Couture, Cesare Pacciotti, Lamborghini, Aeropostale, Hurley, Benetton Footwear, Denham, και Tooco Beachwear στην Ελλάδα και την Κύπρο και της Original Marines και των ρολογιών Victorinox στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, η Shop & Trade είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για τα brands Guess, Superdry, Pepe Jeans London, Desigual, Tom Tailor, Birkenstock, Liu Jo, Ellesse, Quiksilver, Salomon και Volcom. Οι νέες προσθήκες έρχονται να ενισχύσουν τα πιο σημαντικά εμπορικά κανάλια της Shop & Trade (αντρική και γυναικεία ένδυση, παιδική ένδυση, υπόδηση και ρολόγια) και να διευρύνουν ακόμα περισσότερο τις επιλογές των καταναλωτών.

Η Versace Jeans Couture είναι το brand της Versace που εντάσσει high-fashion στοιχεία σε σύγχρονες urban συλλογές. Τα τζιν σχεδιάζονται εκ νέου υιοθετώντας καινοτομίες υψηλής ραπτικής στα υλικά, στο σχεδιασμό και στις λεπτομέρειες. Η Cesare Pacciotti είναι διεθνώς γνωστή για τα αντισυμβατικά high-fashion υποδήματά της. Τα ρούχα και αξεσουάρ της Lamborghini απευθύνονται σε δυναμικούς άντρες δημιουργώντας smart casual σύνολα με την υπογραφή του θρύλου της αυτοκίνησης. Η Aeropostale είναι το casual brand που έχει καταφέρει να ταυτιστεί διεθνώς με το cool στυλ των teenagers συνδυάζοντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας με τις πιο ελκυστικές τιμές. Η Hurley, ενώ ξεκίνησε ως ένα brand για σπορ δράσης, εξελίχθηκε γρήγορα σε κορυφαίο lifestyle brand με συλλογές που πρεσβεύουν τη θετικότητα και την ελευθερία της έκφρασης.

Η Benetton Footwear δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Πρόκειται για το brand που αγαπάει το χρώμα και το χρησιμοποιεί απλόχερα σε άνετα υποδήματα για άντρες, γυναίκες και παιδιά. Η Denham είναι ένα denim brand που ακολουθεί την παράδοση, αλλά εφαρμόζει μία σύγχρονη, βιώσιμη προσέγγιση τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην καινοτομία των προϊόντων του. Η Tooco Beachwear λατρεύει τα έντονα χρώματα και τα tribal γραφικά, καθώς έχει στο DNA της στοιχεία από τις πυραμίδες των Μάγια και τα δάση του Αμαζονίου. H Original Marines καλύπτει τις ανάγκες βρεφών, παιδιών και εφήβων με είδη που χαρακτηρίζονται από αυθεντικότητα, εξαιρετική ποιότητα και πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Περιττές είναι, τέλος, οι συστάσεις και για τη Victorinox, κατασκευαστή ρολογιών στην Ελβετία από το 1989. Κάθε ρολόι φιλοτεχνείται και σχεδιάζεται έτσι ώστε να διατηρεί τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε άριστες επιδόσεις και μοναδική κομψότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες: Shop & Trade, 210 3408400, shopandtrade.gr


Πηγή