Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Θάνος Καλλίρης: Όταν τσακώθηκε με τον Λάμπη Λιβιεράτο και έγινε… χαμός -«Κακός χωρισμός» [βίντεο]

Στον πολύ άσχημο τσακωμό που με τον Λάμπη Λιβιεράτο αναφέρθηκε ο Θάνος Καλλίρης μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην ιστορία πίσω από το τραγούδι «Ο παλιός Είναι Αλλιώς», που του έγραψε η Ναταλία Γερμανού. Με αφορμή το θέμα αυτό, αναφέρθηκε τόσο στη στιχουργό και δημοσιογράφο με την οποία ήταν ζευγάρι το ’90 όσο και στον συνάδελφό του με τον οποίο είχαν κάποιες έντονες στιγμές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά, αναφερόμενος στην πρώην σχέση του, είπε: «Δεν με ενοχλεί που με ρωτάνε επί χρόνια για τη Ναταλία. Με ενοχλεί όταν σε 45 λεπτά συνέντευξη αναφερθώ 1 λεπτό στη Ναταλία, όλα τα sites εστιάζουν σε αυτό». Μάλιστα ανέφερε: «Ήμασταν πεντέμισι χρόνια μαζί, υπάρχει στη ζωή μου, η γυναίκα είναι σούπερ σταρ».

Όταν η Μπέττυ Μαγγίρα ρώτησε τον Θάνο Καλλίρη για την ιστορία πίσω από το κομμάτι «Ο Παλιός Είναι Αλλιώς», την οποία διηγήθηκε πρόσφατα η Ναταλία Γερμανού, και το εάν τον ενόχλησε η σύγκριση, ο τραγουδιστής απάντησε: «Δεν ήξερα την ιστορία πίσω από το τραγούδι. Είχα καταλάβει ότι τη φλέρταραν διάφοροι τότε. Αυτό είναι ένα παλιό σλόγκαν του στρατού. Κρατάει μια ισορροπία, αλλά σίγουρα στον παλιό δίνει μία μεγαλύτερη βαρύτητα».

Θάνος Καλλίρης: «Ζήσαμε μαζί πολύ ωραίες εποχές» με τον Λάμπη Λιβιεράτο

«Εγώ είχα βρει τον Λάμπη για να πει το συγκεκριμένο τραγούδι. Ζήσαμε μαζί πολύ ωραίες εποχές. Ήμασταν μαζί όλο το 2014 και μαλώσαμε κάπου στον Γενάρη του 2015. Μαλώσαμε και μείναμε σαν εκείνα τα ζευγάρια που μετά από έναν ευτυχισμένο γάμο γίνεται ένας πολύ κακός χωρισμός», παραδέχθηκε ο τραγουδιστής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεχίζοντας, είπε για την ιστορία αυτή ότι «πέρασαν 4-5 χρόνια, κάπου εκεί στο 2018-19, με δική μου πρωτοβουλία τον πλησίασα και του είπα: να σου πω κάτι, δεν είναι να κρατάμε κακίες τώρα, πιο πολλά μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν. Και εν πάση περιπτώσει ξαναμιλήσαμε και όλα οκ. Ήταν ένας επαγγελματικός τσακωμός και το έφερα βαρέως, γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί».


Πηγή