Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

«Θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε» -Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη… τρολάρουν on air [βίντεο]

Μια… ιδιαίτερη ανακοίνωση έκαναν μέσω της ΕΡΤ ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη.

Το ζευγάρι ήταν καλεσμένο το απόγευμα της Τρίτης (2/1) στην εκπομπή «Στούντιο 4». Σε ερώτηση για το πώς καταφέρνουν να έχουν τόσα χρόνια συμπόρευσης στον προσωπικό τους βίο, είπαν να… πρωτοτυπήσουν.

Αρχικά, η Έφη Μουρίκη τόνισε με χιούμορ στο δίδυμο των παρουσιαστών της εκπομπής ότι «είπαμε πως στις εκπομπές που πάμε και μας ρωτάνε, μετά από τόσα χρόνια, θα πούμε: “Λοιπόν, σήμερα θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε”».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δηλαδή, πότε; Τώρα», συμπλήρωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Σε εκείνο το σημείο τόσο οι δύο καλλιτέχνες όσο και οι παρουσιαστές της εκπομπής ξέσπασαν σε γέλια.

«Δεν είναι απλό ή σύνθετο το γεγονός πως είμαστε για τόσα πολλά χρόνια μαζί, αλλά όταν βρίσκει ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ… τον βρίσκει. Από την άλλη όμως μεριά, όλες αυτές οι καθημερινές διαδικασίες μέσα στα τόσα χρόνια φέρνουν τριβές και φθορές. Αρκεί να αντιληφθούν ωστόσο οι άνθρωποι ότι όλα είναι προς συζήτηση και προς επεξεργασία», εξήγησε ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Είναι πολύ πιο εύκολο να γκρεμίζεις, παρά να χτίζεις. Θέλει πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια. Πάντα πρέπει να αγωνιζόμαστε. Οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη να αγωνιζόμαστε στη ζωή», είπε με τη σειρά της η συνάδελφος και σύζυγός του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή