Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Θαμώνας έκανε «μαύρη» στο ξύλο τραγουδίστρια στη Θεσσαλονίκη

«Μου επιτέθηκε από πίσω ένας άγνωστος και με χτύπησε με μανία!». Αυτό ισχυρίζεται η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια Πωλίνα Απέργη η οποία καταγγέλλει πως ένας πελάτης του νυχτερινού μαγαζιού που εμφανιζόταν τής επιτέθηκε και την έκανε «μαύρη» στο ξύλο μπροστά στον κόσμο.

Η τραγουδίστρια περιέγραψε στην εφημερίδα «Espresso» τον ξυλοδαρμό που καταγγέλλει ότι συνέβη σε νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσε.

«Ήμουν στην πίστα και έκανα το πρόγραμμα μου κανονικά. Τραγουδούσα και χόρευα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόμουν, μέχρι που συνέβη αυτό το περιστατικό. Κάποια στιγμή, κοντά στα ξημερώματα έγινε ένα μικρό διάλειμμα και κατέβηκα από το stage προκειμένου να πάω να πάρω ένα ποτό. Στην μπάρα όμως με πλησίασε ένας πελάτης, άγνωστος σε μένα, μου επιτέθηκε πισώπλατα με μανία.

Με κλώτσησε στα οπίσθια και με τσίμπησε στο επίμαχο σημείο. Φορούσα μίνι. Γυρίζοντας προς το μέρος του, μου έριξε δύο μπουνιές στο πρόσωπο και άνοιξε η μύτη μου. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα και δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Ευτυχώς τον κράτησαν οι υπόλοιποι θαμώνες, διαφορετικά δεν ξέρω που θα είχε φτάσει. Στην κατάσταση που ήμουν, με αίματα στο πρόσωπο, κάλεσα τον προσωπικό μου οδηγό να έρθει να με απομακρύνει από εκεί. Βγαίνοντας από το κέντρο για να φύγω, ο ίδιος άνθρωπος που μου επιτέθηκε φώναζε και μαινόμενος με απειλούσε “Θα σε κάνω, θα σε… “. Δεν τον ξέρω, δεν τον είχα ξαναδεί, ούτε έχω προηγούμενα με κανέναν. Ισως είχε πιει, σκέφτομαι πάλι καλά που δεν ήμουν στην πίστα».

Η τραγουδίστρια επιρρίπτει ευθύνες και στους πρώην – πλέον – εργοδότες της. «Από το μαγαζί δεν με προστάτεψαν, δεν με υπερασπίστηκαν. Δεν επενέβη κανείς. Για αυτό και σταμάτησα την συνεργασία αμέσως. Μου είπαν ότι ήταν συχνός πελάτης τους. Ζήτησα τα στοιχεία του για να κινηθώ νομικά, αλλά δεν τα έδωσαν. Θα προχωρήσω όμως με δικηγόρο. Θέλω να αναρρώσω και να ξεκουραστώ κάποιες ημέρες. Δεν το βάζω κάτω, θα συνεχίσω» υποστήριξε η τραγουδίστρια στην εφημερίδα.


Πηγή