Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Θανάσης Ευθυμιάδης: Δέχθηκα τρομερό bullying για το Dolce Vita -«Δεν ντρέπεσαι να φιλάς αυτή τη μεγάλη;»

Στο bullying που δεχόταν για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά «Dolce Vita» αναφέρθηκε μέσω συνέντευξής του ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Όπως εξομολογήθηκε μέσω της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο Mega, ο Θανάσης Ευθυμιάδης δέχθηκε αρκετά περιπαικτικά σχόλια λόγω του γεγονότος ότι ο ρόλος του απαιτούσε να φιλά την Άννα Παναγιωτοπούλου, με την οποία τους χώριζε μεγάλη διαφορά ηλικίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δέχτηκα τρομερό bullying το 1995 με το Dolce Vita. Με σταματούσαν γυναίκες στο δρόμο και μου έλεγαν: “Δεν ντρέπεσαι; Πώς τη φιλάς αυτήν τη μεγάλη;”. Κάποια στιγμή βρήκα τη λύση και όταν μου έλεγε κάποια κυρία “μα πώς τη φιλάς αυτήν τη μεγάλη;”, της έλεγα: “Θέλεις να σου δείξω”;», είπε στο τέλος της συνέντευξής του.

Αρχικά, ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο ζήτημα της πατριαρχίας, για την οποία ανέφερε πως «έφερε σε αδιέξοδο τον πλανήτη μας. Πρέπει να έρθει ισορροπία μεταξύ αρσενικού και θηλυκού, μέσα του ο καθένας να βρει τις δύο αυτές πλευρές. Το πρότυπο του macho άντρα δεν με τράβηξε ποτέ. Φιλόδοξος ναι, ήμουν. Αλλά macho όχι. Και σε αυτό με βοήθησε και ο πατέρας μου. Το macho πρότυπο πάει μαζί με το ποιος είναι ο πρώτος της παρέας, το κοκοράκι. Πάει με τα ανταγωνιστικά σπορ, ότι ο καλύτερος κερδίζει, ο θάνατός σου η ζωή μου».

Θανάσης Ευθυμιάδης: Όταν απέκτησα τις κόρες μου σταμάτησα τα μαχητικά σπορ και έκανα γιόγκα και διαλογισμό

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για τις κόρες του και αποκάλυψε πως ήταν «παρών» στους τοκετούς: «Όταν υλοποιήθηκε το όνειρό μου και έκανα κόρες, κατάλαβα ότι για να είμαι άξιος πατέρας πρέπει να καλλιεργήσω τις ευαισθησίες μου. Όταν απέκτησα τις κόρες μου σταμάτησα τα μαχητικά σπορ και έκανα γιόγκα και διαλογισμό. Σταμάτησα τις ταινίες βίας και έβλεπα ντοκιμαντέρ για τη φύση».

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε και στις γυναίκες που τον ταρακούνησαν, όταν βρέθηκε μπροστά στη μεγάλη επιτυχία:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν έχω αφήσει πληγή σε γυναίκα. Πάντα στις σχέσεις μου ήμουν το νούμερο δύο και τώρα στην οικογένειά μου είμαι το νούμερο πέντε, γιατί έχουμε και θηλυκό γατάκι. Δύο συγκεκριμένες γυναίκες της ζωής μου, που ήταν αυστηρές μαζί μου, με ταρακούνησαν στη μεγάλη μου ξαφνική επιτυχία. Ήταν δασκάλες, μου έδωσαν μαθήματα ζωής και τις ευγνωμονώ, πάρα τα δύσκολα βράδια που πέρασα με ζεϊμπεκιές που μάτωνα τα γόνατά μου… Δεν μπορούσα να εκτιμήσω πόσο σημαντικό είναι να έχεις μία γυναίκα δίπλα σου και όχι να είσαι στην κορυφή της δόξας, την οποία επέλεγα εγώ τότε».

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά και στις σπατάλες που είχε κάνει, όταν τα χρήματα και η δόξα ήταν άφθονα για εκείνον.

Όπως σημείωσε: «Είμαστε τα θύματα του lifestyle, η πρώτη γενιά που διάβασε αυτά τα περιοδικά και πιστέψαμε όσα μας πλάσαραν, που είχαν όλα να κάνουν με υλικές κατακτήσεις. Ένας γνήσιος άντρας μπορεί να κερδίσει κάτι αν μέχρι τα 30 του έχει φυτέψει ένα δέντρο, έχει βοηθήσει έναν άνθρωπο από τον οποίο δεν έχει όφελος. Επέτρεψα στον εαυτό μου σπατάλες.

»Όποιο αυτοκίνητο ή μηχανή ονειρεύτηκα τα είχα. Όπου ήθελα να πάω στον πλανήτη Γη, πήγα. Είχα τρία αυτοκίνητα και πέντε αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Κράτησα ένα μικρό αυτοκινητάκι και ένα σκουτεράκι για να πηγαίνω στο κέντρο. Νιώθω πιο ελεύθερος. Μου είπαν εκδότες lifestyle περιοδικών ότι με την οικογένειά μου ήμασταν το πιο ακριβό παπαρατσικό, γιατί δεν δεχόμασταν να φωτογραφηθούμε με τα παιδιά. Συμπονώ τους παπαράτσι, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρουν μία δική τους ευτυχισμένη ζωή και να σταματήσουν να ασχολούνται με τις ζωές των άλλων».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που τον στενοχώρησε. Όπως εξήγησε, δεν στενοχωρήθηκε με το άτομο που έκανε τις δηλώσεις, αλλά με το πώς χειρίστηκαν τα media το θέμα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Λυπήθηκα όταν δημοσιογράφοι δεν κινήθηκαν δεοντολογικά, πήραν συνέντευξη από έναν άνθρωπο που δεν ήταν καλά στην υγεία του και όσα είπε δεν ήταν αληθινά. Η συνάδελφος με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε συγγνώμη. Μου είπε, “άλλα μου είπαν και άλλα έκανα”. Έχει λυθεί το ζήτημα και δεν θέλω να δώσω συνέχεια».


Πηγή