Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Θανάσης Πατριαρχέας: Ο γιατρός του Σασμού θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά

Πατέρας για τρίτη φορά θα γίνει ο Θανάσης Πατριαρχέας, καθώς η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου είναι έγκυος.

Την ευχάριστη είδηση την ανακοίνωσε ο ίδιος ο ηθοποιός με μια ανάρτηση στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Πατριαρχέας δημοσίευσε δυο τρυφερές φωτογραφίες και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «3ο μωράκι». Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε τον ηθοποιό να φιλάει την φουσκωμένη κοιλιά της συζύγου του, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία η Βίβιαν Δράκου ποζάρει με ολόσωμο μαγιό πάνω σε ένα σκάφος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να υπενθυμίσουμε πως ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου έχουν άλλα δύο κορίτσια, την Σταύρια και την Κύνθια.

Ο έρωτας του Θανάση Πατριαρχέα με τη Βίβιαν Δράκου

«Ήμασταν σε ένα πάρτι, γνωριστήκαμε και από τότε δεν σταματήσαμε να είμαστε μαζί. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ένα υπέροχο χαμόγελο, αλλά ήταν ψηλή, μεγαλόσωμη. Έτσι, μου έβγαλε μία θετική αύρα, μία απλότητα… Ο ερχομός της κόρης μας ήρθε αιφνιδιαστικά με μεγάλη χαρά. Ήταν ένα μαγικό ταξίδι που ξεκίνησε από το πουθενά και μας οδήγησε στα πάντα» έχει πει για τη γνωριμία του με τη Βίβιαν Δράκου ο Θανάσης Πατριαρχέας στην εκπομπή «Μαμά-δες».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2019, ενώ τον Ιανουάριο του 2020 υποδέχθηκαν την πρώτη τους κόρη. Τον Μάιο του 2021 ήρθε και στον κόσμο και η δεύτερη κόρη τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Secret, ο ηθοποιός του Σασμού και η σύζυγός του θα τελέσουν διπλή βάφτιση στις 16 Ιουλίου σε χωριό της Πύλου. Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου έχουν αποφασίσει να κάνουν παραδοσιακές βαπτίσεις αφού μετά τα Μυστήρια θα γίνει γλέντι και χορός στην πλατεία του χωριού.

Σημειώνεται πως ο Θανάσης Πατριαρχέας τη φετινή τηλεοπτική σεζόν συμμετέχει στην αγαπημένη σειρά του Alpha Σασμός, όπου τον βλέπουμε στον ρόλο του «Αγγελου», του γιατρού του χωριού που πολύ γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή