Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Θα αποκαλύψει η Diesel τους πραγματικούς Influencers των social media;

Θα αποκαλύψει η Diesel τους πραγματικούς Influencers των social media;

Σε συνέχεια της ανοιξιάτικης καμπάνιας BE A FOLLOWER, η Diesel ενδυναμώνει τους followers, δίνοντάς τους πλεονεκτήματα και ανταμοιβές που κάποιος θα περίμενε να δίνονται αποκλειστικά σε Influencers.

Πως; Με τη νέα πλατφόρμα που λέγεται SIDE:BIZ

Το SIDE:BIZ  είναι μία νέα προσέγγιση στο e-commerce που επιτρέπει σε όλους τους followers της Diesel να ανοίξουν το ιδιωτικό τους digital shop. Σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα ο καθένας μπορεί να γίνει ambassador της Diesel και να κερδίσει ανταμοιβές.

Το SIDE:BIZ είναι ο τρόπος της Diesel να γιορτάζει με τους followers, να τους βάζει στην πρώτη γραμμή αποκαλύπτοντας την προοπτική που έχουν στα social media και εξοπλίζοντας τους με εργαλεία που χρειάζονται για ένα successful living με τους δικούς τους κανόνες, απλά και χωρίς συμβόλαια!

Για να ξεκινήσεις με το SIDE:BIZ πάτα το link diesel.com, κάνε sign up, θα λάβεις ένα μοναδικό e-commerce link και μοιράσου, το πόσταρε το, στείλτο με e-mail σε όσους ξέρεις.

Κάθε φορά που κάποιος ψωνίζει μέσα από το μοναδικό link εσύ θα κερδίζεις ανταμοιβές.

Ανάλογα με τη χώρα που μένει κάποιος, αυτές οι ανταμοιβές θα ποικίλουν από εκπτώσεις μέχρι δωρεάν προϊόντα έως και προσωπικές εμπειρίες.

Θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τις 14 Φεβρουαρίου και σε όλο τον κόσμο πολύ σύντομα.

Μαζί με αυτό και την συλλογή SS 19 η Diesel δεν προσπαθεί απλά να δείξει στον κόσμο ότι η ζωή σου είναι πιο εύκολη αν είσαι follower. Αλλά επιβεβαιώνει το γεγονός ότι οι followers είναι οι πιο σημαντικοί χρήστες των social media.


Πηγή