Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Θεοφανία Παπαθωμά: Δεν ήταν εύκολο έχοντας ένα παιδί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου

Θεοφανία Παπαθωμά: Δεν ήταν εύκολο έχοντας ένα παιδί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου

Φέτος, τη βλέπουμε στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» όπου υποδύεται τη Βιολέτα. Ένας χαρακτήρας ευθύς που από την αρχή κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό. Ο λόγος για τη Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη για την τηλεοπτική της επιστροφή, τη σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο, τα τρία της παιδιά (έχει αποκτήσει έναν γιο από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα), ενώ αποκάλυψε και ποια σχόλια της κάνουν στο δρόμο όταν τη βλέπουν οι περαστικοί από κοντά.

«Ήταν λογικό να απέχω κάποια χρόνια από την τηλεόραση γιατί έκανα τρία παιδιά. Το ήθελα. Θεωρούσα ότι το να μεγαλώσω τα παιδιά μου ήταν πολύ πιο σημαντικό από την καριέρα που την είχα, ούτως ή άλλως, χορτάσει» ανέφερε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Είμαι χαλαρή μαμά. Ούτε αυστηρή, ούτε νευρική. Έχω τις εντάσεις μου, δεν είμαι ο Βούδας αλλά δεν είμαι από πάνω να κυνηγάω με υστερίες τα παιδιά».

Όσον αφορά τον σύντροφο της, Γρηγόρη Πετράκο παραδέχθηκε: «Προσωπικός χρόνος για μένα και τον Γρηγόρη υπάρχει όταν είμαστε μόνοι μας το βραδάκι και όλοι κοιμούνται. Τον θαυμάζω πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη. Η φωνή του μίλησε απευθείας στην ψυχή μου. Αυτό που με κέρδισε βέβαια ήταν το σύνολο».

Στη συνέχεια, η Θεοφανία Παπαθωμά με ειλικρίνεια είπε: «Δεν ήταν εύκολο έχοντας ένα παιδί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Το διαχειρίζεσαι όμως. Θέλω να είμαι αρεστή, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα δω κάποια στιγμή την εικόνα μου και δεν θα μου αρέσει. Το πέρασμα του χρόνου θα με τρομάξει αν δω την εικόνα μου να αλλάζει τρομακτικά».

Για να παραδεχθεί στο τέλος με χιούμορ: «Με το που εμφανίζομαι ακούγεται πάντα ένα “Αααα” και αυτό είναι καλό σημάδι».


Πηγή