Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Θλίψη στο ελληνικό ραδιόφωνο: Πέθανε μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές των ερτζιανών, ο Δημήτρης Μαχαίρας

Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ Δημήτρης Μαχαίρας.

Ο εκλιπών ήταν μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του ελληνικού ραδιοφώνου. Ο αθλητικογράφος, που είχε δουλέψει σε πολλά ραδιόφωνα της χώρας ως σχολιαστής και παραγωγός, αλλά και ως DJ, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Δημήτρης Μαχαίρας «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, νικημένος από την επάρατη νόσο, λίγο μόλις καιρό αφότου έμαθε ότι νόσησε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα δυσάρεστα έκανε γνωστά με ανάρτησή του στο Facebook ο επί πολλά χρόνια φίλος του και συνοδοιπόρος του στα ερτζιανά, Βασίλης Γερασίμου.

«Αδερφέ μου γιατί? Πού πας φιλαράκο μου? Καλό σου ταξίδι Μητσάρα μου, ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει… Θα πας να βρεις την μανούλα σου την Κυρία Αθηνά… Καλό Παράδεισο καλέ μου φίλε… Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…», έγραψε.

Τα τελευταία χρόνια ο Δημήτρης Μαχαίρας αντιμετώπιζε κι άλλα προβλήματα υγείας, ενώ την περίοδο του κορωνοϊού είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, όταν μίλησε για το χαμό της μητέρας του, λίγες μέρες αφού είχε νοσήσει από Covid-19.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκινητική ήταν και η ανάρτηση του δημοσιογράφου, ρεπόρτερ Ολυμπιακού και ραδιοφωνικού παραγωγού, Διονύση Βερβελέ, που έγραψε: «Ένα τίποτα είμαστε… Τίποτα! Δημήτρης Μαχαίρας, άντρας με ΚΑΡΔΙΑ μικρού παιδιού. Να βοηθήσει, να πει μια καλή κουβέντα! Να “φτιάξει” όπου μπορεί κόσμο, χωρίς να ζητά τίποτα. Μακάρι να ήταν ψέμα Μητσάρα μου, αλλά μας… διέλυσες. Πήρες πολύ λιγότερα από την αγάπη που άξιζες! Η τελευταία μας φωτογραφία είναι αυτή, μέσα στην τρέλα και στο γέλιο, όπως ήταν η ζωή σου! Καλό ταξίδι ψυχάρα μου… 😢».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπαγεωργίου, ηθοποιός και επίσης χρόνια φίλος του Δημήτρη Μαχαίρα, έγραψε: «Δεν άντεξες… Μητσάρα μου… Τα λέγαμε λίγες μέρες πριν από το τηλέφωνο και κάναμε πλάκα με τις περιπέτειες μας… Προσπάθησα να σου δώσω δύναμη… Συγνώμη δεν τα κατάφερα φίλε μου καλέ… Αν βρεις κανένα μικρόφωνο εκεί ψηλά… Ξέρεις εσύ… Espredo fresco. Φεύγουμε ένας ένας ρε γ@@@το… Γιατί Θεέ μου;».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή