Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Θοδωρής Μαραντίνης: «Πρόσφατα έγιναν πράγματα που δεν ήθελα να φτάσουν στα παιδιά μου»

Καλεσμένος στο Dot βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τους γιους του, τις αγωνίες του αλλά και για το πως διαχειρίζονται εκείνος και η Σίσσυ Χρηστίδου τα δημοσιεύματα που αφορούν τη ζωή τους.

«Για μένα το πιο σημαντικό είναι τα παιδιά μου και οι στιγμές που έχω μαζί τους. Εκεί παίρνεις την αγνή αγάπη, χαμόγελο, χαρά. Αυτό από μόνο του σε βάζει σε μια κατάσταση πιο ήρεμη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τρομάζουν πολλά πράγματα σε σχέση με τα παιδιά. Καταρχάς η αβεβαιότητα σε σχέση με το μέλλον, που πλέον είναι πολύ έντονη. Δε ξέρω δηλαδή αν τελειώνοντας τις σπουδές τους, αυτό που θα έχουν σπουδάσει θα είναι επίκαιρο ή χρήσιμο πια. Και ίσως η ανεξέλεγκτη δύναμη που μπορεί να έχει το διαδίκτυο στη ζωή τους, πιο πολύ από τα ναρκωτικά νομίζω ότι φοβάμαι το διαδίκτυο» ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Θοδωρής Μαραντίνης: Aποκάλυψε πως ένιωσε άβολα με κάποια πράγματα που άκουσαν τα παιδιά του

Σε άλλο σημείο, ο frontman των Onirama, μίλησε για το πως έχουν εξηγήσει στα παιδιά τους ότι κάποιες φορές θα διαβάζουν στο διαδίκτυο πράγματα που αφορούν τους γονείς τους ενώ αποκάλυψε πως πρόσφατα ένιωσε άβολα με κάποια πράγματα που έγιναν και έφτασαν στα αυτιά των παιδιών του.

«Τα παιδιά είναι 9 και 14 χρονών. Ειδικά ο μεγάλος μας γιος έχει πλήρη άποψη για τα πράγματα. Πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία. Με τρομάζει το ότι μπορεί να μπει κάπου και να διαβάσει κάτι που αφορά στους γονείς του. Επειδή ακριβώς αφορά τους γονείς του, είναι ιδιαίτερο και θέλει προσοχή.

Από πολύ μικρά τους έχουμε πει γιατί μπορεί κάποιος να χαιρετά τη μαμά και τον μπαμπά στο δρόμο, όπως επίσης τους έχουμε πει ότι μπορεί να γραφτούν διάφορα πράγματα που είτε να είναι αλήθεια, είτε υπερβολικό, είτε λάθος, είτε περίεργο, μπορεί να ακούσουν κάτι από κάποιον συμμαθητή τους. Τους είπαμε ότι αν ακούσουν κάτι που θα τους παραξενέψει σε σχέση με την πραγματικότητα που βιώνουν, καλό είναι να το συζητήσουμε για να τους εξηγήσουμε τι συμβαίνει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει τύχει να έρθω σε δύσκολη θέση. Υπάρχουν πράγματα που γράφτηκαν, και πρόσφατα, που θεώρησα ότι δεν έπρεπε να έχουν φτάσει στα παιδιά αλλά μπήκα στη διαδικασία να τους εξηγήσω και ότι μάθουν, να το μάθουν από εμένα» εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Οκτωβρίου η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους.


Πηγή