Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Θρίλερ με τη δολοφονία του Pop Smoke - Οι πρώτες εικόνες από τη μεταφορά του στο νοσοκομείο

Θρίλερ με τη δολοφονία του Pop Smoke – Οι πρώτες εικόνες από τη μεταφορά του στο νοσοκομείο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η δολοφονία του Pop Smoke. Και αυτό γιατί σύμφωνα με το TMZ που δημοσιοποίησε πρώτο το θάνατο του, ο διάσημος ράπερ δεν αποκλείεται να ήξερε τους δολοφόνους του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το Μέσο, στο σπίτι το βράδυ γινόταν πάρτι με πολλούς καλεσμένους. Άγνωστο παραμένει το αν ο ράπερ γνώριζε τους δολοφόνους του, αν ήταν καλεσμένοι στο πάρτι και ποια ήταν τα κριτήρια της δολοφονίας του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι ανήκε στην Teddi Mellencamp, η οποία είναι ιδιοκτήτρια πολλών σπιτιών στην περιοχή και ο Pop Smoke το νοίκιαζε.

Οι δολοφόνοι του πυροβόλησαν εναντίον του πολλές φορές και στη συνέχεια το «έσκασαν» με τα πόδια. Την ίδια ώρα, οι πρώτες εικόνες από τη μεταφορά του Pop Smoke στο νοσοκομείο ανέβηκαν στο ΥouTube.

Οι ληστές τραυμάτισαν θανάσιμα τον ράπερ Pop Smoke, ο οποίος παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο… εξέπνευσε λίγο αργότερα.

Ο διάσημος ράπερ ήταν μόλις 20 χρονών ενώ ήταν πολύ διάσημος. Το 2019 κατάφερε να κάνει τεράστια επιτυχία με το singe «Welcome to the Party» ενώ συνεργάστηκε με τους Skepta και Nicki Minaj.

https://www.instagram.com/p/B8iQAvOn9D4/

Στο Instagram είχε πάνω από ένα εκατομμύριο followers ενώ τα βίντεο κλιπ του είχαν δεκάδες εκατομμύρια views.




Πηγή