Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Θρυλική σταρ της ροκ καλεί το κοινό της να βάλει μάσκα: «Αν κολλήσω, πιθανότατα δεν θα τραγουδήσω ποτέ ξανά»

Θρυλική σταρ της ροκ καλεί το κοινό της να βάλει μάσκα: «Αν κολλήσω, πιθανότατα δεν θα τραγουδήσω ποτέ ξανά»

Είναι είδωλο της ροκ και έχει μερικές δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους να ακούνε καλά ό,τι έχει να πει.

Και την Τρίτη η Στίβι Νικς κάλεσε τους fans της να πάρουν στα σοβαρά την ιστορία με τον κορονοϊό, φορώντας μάσκα σε δημόσιους χώρους και τηρώντας τις αποστάσεις.

«Αν κολλήσω, πιθανότατα δεν θα τραγουδήσω ποτέ ξανά», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια της υπερεπιτυχημένης μπάντας στο Facebook. «Αν με βάλετε σε αναπνευστήρα, θα βραχνιάσω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν έχω πολύ χρόνο, είμαι 72 χρονών».

Η θρυλική σταρ ενός από τα συγκροτήματα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών (πάνω από 120 εκατ. δίσκους) έγραψε ακόμα πως ο κορονοϊός μπορεί να σου πάρει περισσότερα πράγματα από τη ζωή σου.

Και δεν της αρέσει καθόλου, όπως γράφει στη σχετική ανάρτηση, που το θέμα της μάσκας και των περιοριστικών μέτρων έχει γίνει πολιτικό. «Είναι ένας σιωπηλός δολοφόνος που κρύβεται στις σκιές. Σε ακολουθεί. Δεν νοιάζεται ποιος είσαι. Αναζητά απλώς θύμα», έγραψε.

Και καταλήγει: «Οδηγούμαστε σε σύγκρουση. Οι άνθρωποι πεθαίνουν επειδή δεν φορούν τις μάσκες τους … 163.465 άνθρωποι έχουν πεθάνει. Γίνεται χειρότερο κάθε μέρα. Πείτε το Αρμαγεδδών. Πείτε το Πανδημία. Πείτε το Αποκάλυψη. Είναι ένα πραγματικό American Horror Story»…


Πηγή