Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Θύμα σαμποτάζ ο Κώστας Μπίγαλης και το τραγούδι που είχε γράψει για την Έλενα Παπαρίζου

Θύμα σαμποτάζ ο Κώστας Μπίγαλης και το τραγούδι που είχε γράψει για την Έλενα Παπαρίζου

«Δεν το ‘χω με τον πληθυντικό, στους ανθρώπους μιλάω στον ενικό» τόνισε ο Κώστας Μπίγαλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως έχει δυο εγγόνια, 12 και 17 χρόνων ενώ δεν έχει σκεφτεί να αποσυρθεί από τον χώρο του τραγουδιού.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ποιο τραγούδι δεν πίστευε ότι θα γίνει επιτυχία, ο Κώστας Μπίγαλης εξομολογήθηκε πως αυτό ήταν μια από τις μεγάλες του επιτυχίες, το «Του Αιγαίου τα μπλουζ».

Μιλώντας για μια άλλη του μεγάλη επιτυχία, το τραγούδι «Μύθος»», ο τραγουδιστής τόνισε πως το τραγούδησε για να επιβιώσει καλλιτεχνικά.

Τι είναι αυτό που δεν έχει κάνει ποτέ ο Κώστας Μπίγαλης; «Δεν έχω κάνει ποτέ κακό σε άνθρωπο» τόνισε ο τραγουδιστής ο οποίος διευκρίνισε μεταξύ άλλων πως δεν έχει βγάλει χρήματα από αυτή τη δουλειά.

Ο Κώστας Μπίγαλης, θυμήθηκε την εποχή που έπεσε θύμα κακοήθειας, το 2005 όταν έγραψε τραγούδι για την Έλενα Παπαρίζου η οποία διαγωνίστηκε στην Eurovision εκείνη τη χρονιά.

Το τραγούδι του τότε διέρρευσε στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να «καεί».

«Ήταν μια κακοήθεια, αποδείχθηκε ότι ήταν κακοήθεια, αλλά το κομμάτι βρήκε τον δρόμο του. Μου άρεσε το Number 1 που κέρδισε.Ο Δάντης ήταν τυχερός που αποκλείστηκε το τραγούδι μου και κέρδισε το “My number 1”» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπίγαλης.


Πηγή