Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Θύμα τροχαίου στη Σαρδηνία ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Σε τροχαίο με το σκούτερ του, στη Σαρδηνία της Ιταλίας, είχε εμπλοκή ο Τζορτζ Κλούνεϊ, όταν και συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο. Ο διάσημος ηθοποιός τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι τα τραύματά του δεν είναι σοβαρά.

O 57χρονος Αμερικανός κατευθυνόταν με τη μοτοσυκλέτα του προς την περιοχή όπου γυρίζεται η νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, «Catch 22». Από τις πρώτες πληροφορίες των ιταλικών ΜΜΕ και πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την Corriere della Sera, το πιο ανησυχητικό του τραύμα βρίσκεται στην περιοχή της λεκάνης.

Το ατύχημα έγινε γύρω στις 08:00 τοπική ώρα, κοντά στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Κλούνεϊ, στην Κόστα Κοραλίνα, στο 125ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού στην περιοχή. Τα αίτια της σύγκρουσης μεταξύ των δύο οχημάτων δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά.

Το πιο σημαντικό για την υγεία του 57χρονου, είναι πως ο ίδιος φέρεται να κάλεσε για τις πρώτες βοήθειες, με το ασθενοφόρο στη συνέχεια να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της Όλμπια.

localStorage.clear();


Πηγή