Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ιρίνα Σάικ: Οργιάζουν οι φήμες ότι είναι σε καραντίνα με νέο σύντροφο

Ιρίνα Σάικ: Οργιάζουν οι φήμες ότι είναι σε καραντίνα με νέο σύντροφο

Ερωτευμένη ξανά φαίνεται πως είναι η Ιρίνα Σάικ, μετά τον χωρισμό της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Αυτό, τουλάχιστον υποστηρίζουν τα μέσα της Αμερικής. Το εντυπωσιακό μοντέλο, μετά τον χωρισμό με τον διάσημο ηθοποιό και πατέρα της κόρης της, έκανε το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή.

Και ο άνδρας που φέρεται να της έκλεψε την καρδιά, δεν είναι άγνωστος στην αμερικανική high society, αφού πρόκειται για τον Vito Schnabel, ιδιοκτήτης γκαλερί στη Νέα Υόρκη και γιος του διάσημου ζωγράφου, Julian Schnabel, του οποίου τα έργα τη δεκαετία του ’80 είχαν φτάσει να πωλούνται στην ίδια τιμή με εκείνα του Πικάσο.

Όπως αναφέρει η Page Six, η Σάικ εθεάθη να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τον ζάμπλουτο 33χρονο, ενώ δεν αποκλείεται οι δυο τους να περνούν μαζί την καραντίνα στο πολυτελές διαμέρισμά του στο Μανχάταν. Μια πηγή αναφέρει πως οι δυο τους είναι φίλοι εδώ και πολύ καιρό.

Άλλη μια πηγή αναφέρει στο US Weekly, πως ο Vito πάντα ενδιαφερόταν για την εντυπωσιακή Ιρίνα και πράγματι γνωρίζονται αρκετά χρόνια, ενώ δεν αποκλείεται η σχέση τους να έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Η Σάικ προς το παρόν δεν έχει σχολιάσει κάτι, ενώ υπενθυμίζουμε πως με τον Κούπερ χώρισαν το περασμένο καλοκαίρι.

Ποιος είναι ο Vito Schnabel

Είναι 33 χρόνων, ζάμπλουτος και μπον βιβέρ. Έχει αδυναμία στην καλή ζωή, αλλά και στις όμορφες γυναίκες. στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με την Χάιντι Κλουμ, με τη οποία ήταν μαζί από το 2014 μέχρι το 2017. Ωστόσο, η σχέση τους έληξε άδοξα, μιας και ο Vito Schnabel της ήταν άπιστος.

Μάλιστα, είχαν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες του με μία άλλη γυναίκα, ενώ ήταν σε σχέση με την Κλουμ. Το εντυπωσιακό μοντέλο τού έδωσε τα παπούτσια στο χέρι παρόλο που ο ίδιος αρνιόταν πεισματικά πως την απάτησε.

Μάλιστα, ο Schnabel είχε δηλώσει τότε κατά κάποιο τρόπο το περίφημο… «δεν είναι αυτό που νομίζεις». Αφού είχε υποστηρίξει πως η γυναίκα εκείνη ήταν μια καλή οικογενειακή φίλη την οποία όταν τους «έπιασε» ο φακός του παπαράτσι, απλά την καληνύχτιζε. Αλλά η Κλουμ δεν πείστηκε από τη δικαιολογία του και οι δρόμοι τους χώρισαν.


Πηγή