Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Ιωάννα Τούνη: Ψόφος κακός σε αυτούς που με λένε βί@@τα

Ιωάννα Τούνη: Ψόφος κακός σε αυτούς που με λένε βί@@τα

Το πρώτο της Q&A βίντεο στο κανάλι της στο Youtube έκανε η Ιωάννα Τούνη, η οποία δε δίστασε να απαντήσει με τον αυθορμητισμό που τη διακρίνει σε όλες τις ερωτήσεις που τις έχουν κάνει κατά καιρούς οι διαδικτυακοί της φίλοι στο Instagram. Μάλιστα, η εκρηκτική Θεσσαλονικιά ήταν ενθουσιασμένη για την πρώτη της εκπομπή,

«Εάν κάποιοι προσβληθείτε από τον τρόπο που εκφράζομαι, λυπάμαι πολύ, αλλά είμαι τελείως αυθόρμητη σε ο, τι λέω και στο πως το λέω -σαν να με ρωτάει κάτι η κολλητή μου- και εάν αυτό δεν αρέσει, μπορείτε απλά να μην παρακολουθήσετε ξανά το καναλάκι μου. Δεν είστε άλλωστε υποχρεωμένοι», γράφει στο σημείωμα που συνοδεύει το επίμαχο βίντεο της.

Και με το ξεκίνημα κιόλας, η Ιωάννα Τούνη έγινε έξω φρενών, όταν χρειάστηκε να απαντήσει στην ερώτηση follower αν είναι αλήθεια ότι παλιά έκανε βίζιτες. Ποιος είδε την Τούνη και δε φοβήθηκε, αφού το μάτι της ήρθε και γυάλισε.

«Είμαι ένα παιδί που δουλεύει όλη του τη ζωή, δεν μου έχει χαριστεί τίποτα, ό,τι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει μόνη μου… Και ψόφος, βασικά ψόφος κακός σε αυτούς που με λένε βίζιτα. Επιτρέπεται να το πω αυτό; Είναι πολύ αισχρό όλο αυτό και το «ψόφος» είναι λίγο…» , είπε έξαλλη η πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

 

View this post on Instagram

 

“???????????????????????????? ???????????? ????????????????????????????????, ???????????? ????????????????????????????????.”

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Η συνέχεια ήταν εξίσου απολαυστική (και ας είναι το βίντεο διάρκειας σχεδόν μισής ώρας) με την Θεσσαλονικιά να απαντά σε όσα τη ρωτούσαν: από τις πλαστικές, μέχρι το πώς γνώρισε το νέο της σύντροφο.

Σχετικά με το αν έχει κάνει πλαστικές, η Τούνη ήταν κατηγορηματική. «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Έχω κάνει τη μύτη μου πριν από πέντε χρόνια σχεδόν. Δεν έχω κάνει κάτι άλλο από πλαστικές», τόνισε.

Για το αν έχει δεχτεί ποτέ bullying, είπε: «Ναι, στο δημοτικό. Τα αγοράκια στην τάξη μου με έλεγαν “Φαραώ Σημίτη με την ελιά στη μύτη”. Έχω μια ελιά κι εγώ εδώ στη μύτη. Ήταν τότε ο Σημίτης πρωθυπουργός. Ζει ο Σημίτης; Δεν ξέρω…» .

Όσο για τον σύντροφό της με τον οποίο γνωρίζονται πολλά χρόνια, εξήγησε πως έχει χιούμορ, ενώ δεν του αρέσουν καθόλου τα social media. Επίσης, παραδέχθηκε πως κάνει photoshop στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram και αποκάλυψε και κάποια μυστικά.




Πηγή