Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ιωάννης Παπαζήσης για την σχέση του με την Αναστασία Παντούση: «Είμαστε καλά μαζί»

Συνέντευξη σε εφημερίδα έδωσε ο δημοφιλής ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης.

Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε στην εφημερίδα Reallife και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Αναστασία Παντούση και μάλιστα για πρώτη φορά παραδέχτηκε πως είναι μαζί.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ιωάννη Παπαζήση

Είστε από τους ανθρώπους που δεν εκθέτουν την προσωπική τους ζωή, χωρίς όμως να κρύβεστε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Νιώθω συνειδητοποιημένος πλέον με τη ζωή μου μέσα στο κοινωνικό σύνολο και στη δουλειά που κάνω. Έχω απομυθοποιήσει πάρα πολλά πράγματα και νιώθω καλά. Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν έχω να πω τίποτα, από την άλλη. Έχω μια πολύ θετική ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ερώτηση», απάντησε ο ηθοποιός.

Σας κάνουν συχνά διάφορες αδιάκριτες ερωτήσεις, αλλά εσείς απαντάτε με χαμόγελο. Να τολμήσω να ρωτήσω κι εγώ για τη σχέση σας με τη συνάδερφό σας Αναστασία Παντούση;

«Θα πω αυτό που λέμε κι εγώ κι η Αναστασία: Είμαστε καλά κι ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ναι, είμαστε μαζί κι είμαστε καλά», επισήμανε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Το ζευγάρι μέχρι στιγμής δεν είχε αναφερθεί ποτέ ανοιχτά για την σχέση του, ωστόσο δημοσίευαν κοινές φωτογραφίες στα social media από τις εξορμήσεις τους, με αποτέλεσμα οι φήμες να «φουντώνουν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή