Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Πρεμιέρα στη Βενετία για το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Κιάρα Φεράνι

Κάλεσμα της Κιάρα Φεράνι στους θαυμαστές της να φοράνε μάσκα

Στη μάχη κατά του κορονοϊού έχει ριχτεί και η διάσημη influencer, Κιάρα Φεράνι, μαζί με τον σύζυγό της Fedez, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τήρηση των μέτρων, έπειτα κι από σχετική έκκληση του πρωθυπουργού της Ιταλίας.

Η 33χρονη Φεράνι και ο 31χρονος Fedez είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ των εφήβων και διέκοψαν τη συνηθισμένη ροή των γεμάτων λάμψη αναρτήσεών τους στο Instagram για να υπογραμμίσουν τη σημασία της χρήσης της μάσκας στην αναχαίτιση της επιδημίας.

«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση και φορώντας μια μάσκα μπορούμε να αποφύγουμε το χειρότερο σενάριο, ένα λοκντάουν», είπε η Φεράνι απευθυνόμενη στους 21,5 εκατομμύρια followers της στο Instagram, κρατώντας μια χειρουργική μάσκα στο χέρι της.

Από την πλευρά του, ο Fedez είπε στους θαυμαστές του ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός τηλεφώνησε στο ζευγάρι για να ζητήσει τη βοήθειά του, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι τα κρούσματα εκτοξεύτηκαν μεταξύ των νέων.

Τον Μάρτιο, όταν η Ιταλία βρισκόταν αντιμέτωπη με τη χειρότερη φάση της πανδημίας της, το διάσημο ζευγάρι συγκέντρωσε περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ μέσω μιας διαδικτυακής εκστρατείας. Τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για την ανέγερση μιας νέας πτέρυγας στο νοσοκομείο San Raffaele του Μιλάνου.


Πηγή