Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Κάμερον Ντίαζ: «Θέλω να ζήσω μέχρι τα 110» -Ο πρόσφατος τραυματισμός που την έκανε να αλλάξει τρόπο ζωής

Η 49χρονη ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ φανέρωσε πως θέλει να ζήσει μέχρι τα 110 της!

Η ηθοποιός, που έχει συνδεθεί με τον ρόλο της στην ταινία «Charlie’s Angels», λέει ότι είναι «ενθουσιασμένη» από τη διαδικασία της γήρανσης και θέλει να φτάσει στα 110, συνεχίζοντας να ακολουθεί έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής, λέγοντας ότι «έχει 50 ή 60 χρόνια ακόμα μπροστά της».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφοντας ένα άρθρο στον ιστότοπο «Goop», της Γκουίνεθ Πάλτροου, εξήγησε ότι ο τραυματισμός στο πόδι την έκανε να επαναξιολογήσει την πίεση που ασκούσε στο σώμα της κάνοντας συνεχώς γυμναστική.

Μάλιστα, είχαν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες της στις οποίες φαινόταν να περπατά στο Λος Άντζελες φορώντας ένα στήριγμα ποδιών, το οποίο η Κάμερον Ντίαζ αποκάλυψε ότι την άφησε εκτός γυμναστηρίου για τουλάχιστον οκτώ μήνες.

Κάμερον Ντίαζ: «Έχω 50 ή 60 χρόνια μπροστά μου, θέλω να ζήσω μέχρι τα 110, αφού έχω ένα μικρό παιδί»

«Εξακολουθώ να αναρρώνω από τον τραυματισμό, οπότε έλειπα από τη γυμναστική για οκτώ μήνες» αποκάλυψε, σημειώνοντας πως «ήμουν πολύ δυνατός και πολύ δραστήριος άνθρωπος και στη συνέχεια έμεινα ακίνητη».

Αλλά αυτός ο χρόνος που είχε στη διάθεσή της ήταν ωφέλιμος, κάνοντάς τη να συνειδητοποιήσει τη σημασία τού να ακούει κανείς το σώμα του καθώς μεγαλώνει.

«Ήταν μια διαδικασία να ξαναχτίσω τον εαυτό μου και νιώθω ότι είμαι πιο δυνατή τώρα από όταν ξεκίνησα. Ανυπομονώ για όλα τα στάδια της ανάπτυξης που θα έρθουν στα 50 μου. Εργάζομαι στο να χτίσω τη μυϊκή μου μάζα, οπότε θα την έχω καθώς αλλάζουν οι ορμόνες μου», είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, ανέφερε ότι «όλη η έννοια της γήρανσης» έχει αλλάξει τα τελευταία 10 χρόνια και είναι ενθουσιασμένη για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

«Έχει αλλάξει τελείως. Είμαι ενθουσιασμένη. Έχω 50 ή 60 χρόνια μπροστά μου, θέλω να ζήσω μέχρι τα 110, αφού έχω ένα μικρό παιδί. Νομίζω ότι έχεις αυτή την καταπληκτική στιγμή στα 40 σου, όπου εκτιμάς ποιοι είναι οι γονείς σου, και θέλω να έχω αυτή τη στιγμή μαζί της, να είμαι εκεί μαζί της στα 40 της».

Άλλωστε και σε συνέντευξή της στο Women’s Health, το 2016, είχε πει για την εμμηνόπαυση: «Κάντε επαφές, κάντε φίλους, γίνετε μέλος κοινοτήτων και τιμήστε πραγματικά τον εαυτό σας. Ετοιμάζεστε να κάνετε αυτή τη μετάβαση στην εμμηνόπαυση, οπότε δώστε προσοχή στο πού βρίσκεστε συναισθηματικά, σωματικά και ψυχικά», στέλνοντας το μήνυμα ότι οι παρενέργειες της εμμηνόπαυσης δεν χρειάζεται να λειτουργούν απειλητικά για τις γυναίκες.

Κάμερον Ντίαζ: Μητέρα στα 47 της και το απολαμβάνει

Στο μεταξύ, όπως γράφει, έχει συμβιβαστεί με το να μην είναι η νεότερη μητέρα στην ομάδα των φίλων της, αφού καλωσόρισε το πρώτο της παιδί στα 47 της το 2020.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι η μεγαλύτερη μαμά στην ομάδα που έχω με φίλες με παιδιά και είναι υπέροχο. Είμαι τυχερή που είμαι στην ηλικία μου, τυχερή που έχω αυτές τις φίλες, τυχερή που έχω την κόρη μου, τυχερή που έχω όλη την υποστήριξη που τη μεγαλώνω», είπε.

Αν και η Κάμερον ξεκίνησε την καριέρα της ως σύμβολο του σεξ, συναρπάζοντας τους θαυμαστές με τον λαμπερό και πρωτοποριακό ρόλο της στο «The Mask», η σταρ παραδέχεται ότι δεν χρειάζεται να είναι «σέξι ανά πάσα στιγμή».

«Είμαι εδώ για να πω ότι το ξεπερνάω: Δεν με νοιάζει! Θέλω να είμαι δυνατή και υγιής, να έχω την αντοχή στο σώμα μου για να μπορώ να κάνω τα πράγματα που θέλω να κάνω» τόνισε, ενώ όσον αφορά τα μυστικά της για να μείνει νέα, η Κάμερον Ντίαζ θέλει να είναι, απλώς, υγιής, δίχως… ζάχαρη, για αυτό κυκλοφόρησε τη δική της συλλογή κρασιών, που δεν έχει επιπλέον ζάχαρη, τεχνητές χρωστικές και επιπλέον θειώδη.


Πηγή