Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Κάνε τη διαφορά φέτος το Πάσχα με αυτές τις λαμπάδες!

Λαμπάδα και Πάσχα πάνε μαζί. Πώς να το κάνουμε; Το βράδυ της Ανάστασης θέλει τη λαμπάδα του και εσύ πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να βρεις την ιδανική! Είτε τη θες για εσένα είτε για το βαφτιστήρι σου.

Για να σε βγάλουμε από τον κόπο της σκληρής αναζήτησης, μαζέψαμε μερικές επιλογές για να σου λύσουμε τα χέρια. Ας δούμε λοιπόν μερικές λαμπάδες με τις οποίες θα… κάνεις τη διαφορά το βράδυ της Ανάστασης!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Sentio Λαμπάδα Αερόστατο



Έχουμε ξαναπεί ότι οι πιο όμορφες λαμπάδες είναι οι χειροποίητες. Αυτές που έχουν ωραίο χρώμα στο κερί τους και φυσικά μια χειροποίητη κατασκευή για διακοσμητικό. Αν είσαι… ταξιδιάρικη ψυχή τότε η λαμπάδα αερόσταστο με κερί στο χρώμα της μέντας, είναι ιδανική επιλογή. Αν είσαι νονός, τότε νομίζουμε πως θα χρειαστείς και κάποιο παιχνίδι, για να «δέσει το γλυκό».

Sentio Λαμπάδα Scratch με Καρουζέλ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νιώθεις παιδί ακόμα; Καλά κάνεις. Γιατί να μη το δείξεις λοιπόν και το βράδυ της Ανάστασης; Επίλεξε την όμορφη χειροποίητη λαμπάδα της Sentio με το ωραίο ξύλινο καρουζέλ και απόκτησε το ξεχωριστό στιλ που αναζητείς. Πρόσεξε μόνο μην πλησιάζεις πολύ τους μπροστινούς σου. Το ξέρεις ότι γίνονται συχνά… «ατυχήματα». Μην παίζεις λοιπόν με τη φωτιά!

Sentio Λαμπάδα Μάτι

Πιστεύεις στο… «μάτι»; Το ξέρεις πολύ καλά ότι το βράδυ της Ανάστασης κυκλοφορεί στην εκκλησία όλο το… χωριό! Εντάξει, η γειτονιά. Εντάξει εσύ, η οικογένειά σου και οι φίλοι σου. Και ας μην πιστεύεις στο μάτι, μη το ρισκάρεις! Προτίμησε τη λαμπάδα μάτι της Sentio ώστε να μη χρειαστεί να ψάχνεις μεταμεσονύχτια ξεματιάστρα.

Sentio Λαμπάδα Καρδιές

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια καρδιά στα χέρια σου την… άφησα. Βασικά πολλές καρδιές. Διότι αυτή η λαμπάδα της Sentio σε ροζ κερί και χρυσαφένιες πινελιές θα σου ξεκλειδώσει τις πιο όμορφες καρδούλες για το βράδυ της Ανάστασης. Μην επαναπαφτείς βέβαια σε αυτές. Ευκαιρία να κάνεις καινούργιες γνωριμίες!

Sentio Λαμπάδα Τσολιάς

Γειά σου τσολιά μου, γειά σου τσολιά μου! Πάρε τη λαμπάδα σου και έλα κοντά μου! Ναι. Έχεις πολλές πιθανότητες να ακούσεις το συγκεκριμένο «άσμα» το βράδυ της Ανάστασης από κάποιον που δεν ξέρεις! Να λοιπόν η ευκαιρία που ήθελες για να τον γνωρίσεις. Η κλασική αυτή λαμπάδα της Sentio με το χειροποίητο στολίδι τσολιά σε φέρνει πιο κοντά στην παράδοση αλλά και στο επίκέντρο της συζήτησης!

Sentio Λαμπάδα Καραβάκι Ξύλινο

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θάλασσα, ήλιος, καραβάκια. Το απόλυτο ειδυλλιακό ελληνικό σκηνικό. Έτοιμο κάδρο ζωγραφικής. Με τη λαμπάδα της Sentio θα έχεις την εικόνα αυτή μαζί σου το βράδυ της Ανάστασης. Ωραία χρώματα, όμορφα προσεγμένη σχεδίαση στο ξύλινο καραβάκι τριήρης, και μικρές ψάθινες πινελιές για ένα πιο «μποχο» στιλ. Ιδανικό για εσένα, το παιδί σου και το βαφτιστήρι σου.


Πηγή