Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς πήραν μέρος σε challenge για ζευγάρια -Όσα μάθαμε για τη σχέση τους [βίντεο]

Σε ένα viral challenge πήραν μέρος ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, απαντώντας σε προσωπικές ερωτήσεις για την κοινή τους ζωή.

Tο διάσημο ζευγάρι μπορεί να μην έδωσε κοινή συνέντευξη, αλλά πήραν μέρος σε ένα challenge για ζευγάρια. Συγκεκριμένα, με κλειστά μάτια απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις σχετικά με την κοινή ζωή τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα όσα μάθαμε για τη σχέση και την κοινή ζωή Ρουβά-Ζυγούλη

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο λογαριασμό του Σάκη Ρουβά στο TikTok, μαθαίνουμε ποιος από τους δύο είναι αυτός που ζητά πρώτος συγγνώμη μετά από έναν καβγά. Μαθαίνουμε επίσης ποιος είπε πρώτος «σ’ αγαπώ», ποιος έχει περισσότερο χιούμορ, ποιος μαγειρεύει καλύτερα, ποιος καθυστερεί περισσότερο να ετοιμαστεί πρώτος, αλλά και ποιος κάνει σαν μωρό όταν αρρωσταίνει ή ποιος επιζητεί περισσότερη προσοχή.

Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς φαίνεται πως δεν συμφώνησαν σε όλες τις απαντήσεις, ωστόσο και οι δύο το ευχαριστήθηκαν πολύ αυτό το challenge και έδειξαν πόσο αγαπημένοι παραμένουν έπειτα από τόσα χρόνια κοινής ζωής.

Να σημειωθεί πως η Κάτια Ζυγούλη έχει το δικό της κανάλι στο YouTube, στο οποίο δίνει συμβουλές και απαντά σε πολλές ερωτήσεις με απορίες θαυμαστών της, ενώ αποκαλύπτει πολύ συχνά και πράγματα από τη ζωή της στο σπίτι με τον Σάκη Ρουβά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή