Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Μέγκαν Μαρκλ - Κέιτ Μίντλετον: Η διαφορετική μεταχείριση των βρετανικών ΜΜΕ, σύγκριση ρεπορτάζ δίπλα δίπλα

Κέιτ Μίντλετον – Μέγκαν Μαρκλ: Ο τσακωμός για ένα καλσόν και τα κλάματα

Πριν καν κυκλοφορήσει, το βιβλίο Finding Freedom που αναφέρεται στη σχέση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και στη ζωή τους στο Μπάκιγχαμ μέχρι το περίφημο Megxit, έχει καταφέρει να κάνει άνω κάτω το Παλάτι, αλλά και να «βάλει» φωτιά στο βασιλικό σκηνικό με τα όσα γράφονται σε αυτό. Ήδη, οι προδημοσιεύσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προκαλέσει μία ταραχή.

Το βιβλίο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται και στον περίφημο καβγά που είχε Μέγκαν Μαρκλ λίγο πριν τον γάμο της, με την Κέιτ Μίντλετον. Ένας καβγάς που όπως έχει αναφερθεί, έκανε τη Μίντλετον να ξεσπάσει σε κλάματα. Μάλιστα, πρόσφατα ειπώθηκε πως ο τσακωμός ανάμεσα στις δύο συννυφάδες έγινε για ένα… καλσόν, στη διάρκεια της πρόβας για τα ρούχα  των παρανύμφων στο γάμο της Μαρκλ.

Ωστόσο, στο νέο αυτό βιβλίο (που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα) αναφέρεται ότι ναι μεν υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο γυναικών, όμως, ποτέ η Κέιτ δεν έβαλε τα κλάματα.  Οι συγγραφείς εξηγούν ότι Μαρκλ και Μίντλετον ήταν λίγο αγχωμένες στην πρόβα. «Όλοι προσπάθησαν να βοηθήσουν όπου μπορούσαν, αλλά δεν είναι ποτέ εύκολο με τα παιδιά στις πρόβες. Κανείς δεν έβαλε τα κλάματα».

Στις σελίδες του βιβλίου αναφέρεται, επίσης, ότι η Μέγκαν ένιωθε «απογοητευμένη» που η Κέιτ δεν την πλησίασε ποτέ και ότι δεν είχαν τίποτα κοινό εκτός από το γεγονός ότι ζούσαν στο παλάτι του Κένσινγκτον.


Πηγή