Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Κέλι Πικέ: Ποια είναι η καλλονή σύντροφος του Μαξ Φερστάπεν -Πρώην άλλου οδηγού της Formula 1 [εικόνες] | ΖΩΗ

Ο Μαξ Φερστάπεν δεν θέλει να απασχολεί για τίποτα άλλο πέρα από τις επιδόσεις του στη Formula 1. Η Κέλι Πικέ, όμως, δεν αφήνει περιθώρια…

Εδώ και έναν χρόνο ο Μαξ Φερστάπεν βρίσκεται στο πλευρό του πιο όμορφου κοριτσιού στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού: της Κέλι Πικέ.

Ο 24χρονος οδηγός της Red Bull βγαίνει από τα τέλη του 2020 με την 33χρονη blogger, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της με τον πρώην οδηγό της F1 Ντάνιελ Κβίατ, με τον οποίο έχουν αποκτήσει, μάλιστα, ένα παιδί, την Πενέλοπε, δύο ετών σήμερα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η καλλονή από τη Βραζιλία, που εργάζεται για τη FIA και συγκεκριμένα τη Formula E, ως διαχειρίστρια του ιστότοπου της διοργάνωσης και των social media, γνωρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό από τα γενοφάσκια της.

Κόρη του θρυλικού Νέλσον Πικέ, τρις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Aπό νωρίς εισήλθε και εκείνη στον χώρο, όχι ως οδηγός, ούτε ως μέλος κάποιας εργοστασιακής ομάδας. Απασχολήθηκε και απασχολείται ακόμη στο κομμάτι της επικοινωνίας της FIA, εκμεταλλευόμενη τις γνώσεις της και τις δεξιότητές της στο κομμάτι του ίντερνετ και των social media.

Η Κέλι Πικέ είναι, επίσης, μοντέλο και έχει έναν λογαριασμό με μισό εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram, το οποίο χρησιμοποιεί για να ποστάρει φωτογραφίες από τη ζωή της και να διαφημίζει προϊόντα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ και έναν χρόνο διατηρεί σχέση με τον Μαξ Φερστάπεν. Και αυτό είναι το μόνο παράθυρο που αφήνει προς την ιδιωτική του ζωή ο «Ιπτάμενος Ολλανδός». Η μόνη πτυχή πέρα από την οδηγική που αφήνει να βγει προς τα media, τα οποία ο ίδιος δεν πολυσυμπαθεί (έφθασε στο σημείο πριν από λίγες ημέρες να δηλώσει ότι θα προτιμούσε να αγωνίζεται χωρίς την παρουσία ΜΜΕ). Και προφανώς στο κομμάτι αυτό που αφορά την Κέλι Πικέ ο Μαξ Φερστάπεν δεν έχει και πολλές επιλογές.

Σε αντίθεση με τον Ολλανδό, η καλλονή Κέλι Πικέ είναι άκρως επικοινωνιακή, εξωστρεφής και πληθωρική. Καταγράφει σχεδόν καρέ καρέ τη ζωή της στα social media, μοιράζεται στιγμιότυπα με την κόρη της, την οικογένειά της και φυσικά τον Μαξ Φερστάπεν, δείχνοντας κατά κύριο λόγο την άλλη πλευρά του «ιπτάμενου Ολλανδού»… Από τις στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι τους, στις εξόδους τους ακόμη και στις οικογενειακές συνάξεις.

Πριν από λίγες εβδομάδες, καθώς το πρωτάθλημα της Formula 1 είχε μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τα τρία διαδοχικά γκραν πρι σε Τέξας, Μεξικό και Βραζιλία, η Κέλι Πικέ βρέθηκε στο πλευρό του Μαξ Φερστάπεν. Στην τελευταία στάση της Formula 1, μάλιστα, στη Βραζιλία, βάση της οικογένειας Πικέ, όπως φάνηκε από τις φωτογραφίες που πόσταρε η νεαρή καλλονή, φιλοξενήθηκε και ο Μαξ Φερστάπεν. Η Κέλι Πικέ μοιράστηκε φωτογραφίες του συντρόφου της με τον πατέρα της και την κόρη της και άλλες φωτογραφίες της οικογένειάς της με τον οδηγό της Red Bull.

Ο Μαξ Φερστάπεν μάλιστα ρωτήθηκε αν είχε τότε την ευκαιρία να ζητήσει από τον θρύλο της F1, που έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους καλύτερους οδηγούς στην ιστορία του αθλήματος, κάποια συμβουλή. Η απάντηση ήταν στο γνωστό του… μονοκόμματο στιλ. «Δεν συζητήσαμε κάτι τέτοιο, γιατί δεν χρειάζομαι συμβουλές», είπε ο Μαξ Φερστάπεν. «Ξέρω τι να κάνω με το αυτοκίνητο και δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν. Καλύτερα να περάσω λίγο χρόνο με την οικογένεια». Κλασικός Μαξ Φερστάπεν, δηλαδή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μαξ Φερστάπεν με τον πατέρα της Κέλι Πικέ, Νέλσον Πικέ και την 2 ετών κόρη της, στο σπίτι της οικογένειας Πικέ στο Σάο Πάολο.
Ο Μαξ Φερστάπεν με τον πατέρα τής Κέλι Πικέ, Νέλσον Πικέ, και τη δύο ετών κόρη της, στο σπίτι της οικογένειας Πικέ, στο Σάο Πάολο.
Ο Μαξ Φερστάπεν με την Κέλι Πικέ και την κόρη της στη Βραζιλία
Μαξ Φερστάπεν και Κέλι Πικέ με την κόρη της Πενέλοπε αγκαλιά και μέλη της οικογένειάς της.
Η Κέλι Πικέ και ο Μαξ Φερστάπεν
Το ζευγάρι με την κόρη της Πικέ στη Βραζιλία

Αυτή την περίοδο ο Μαξ Φερστάπεν βρίσκεται στην… Ανατολή, προσπαθώντας να ανακόψει την πορεία του Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος σε μια θεαματική αντεπίθεση από τη Βραζιλία και μετά κατάφερε να ροκανίσει τη βαθμολογική διαφορά με τον Ολλανδό και να αντιστρέψει προς όφελός του τους όρους σε ένα πρωτάθλημα που μετά το καλοκαίρι, ειδικά, έμοιαζε χαμένο για τον Βρετανό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά και το γκραν πρι της Τζέντα και την τρίτη συνεχόμενη νίκη του Λιούις Χάμιλτον, οι δύο διεκδικητές του τίτλου πηγαίνουν στον τελευταίο γύρο του παγκόσμιου πρωταθλήματος στο Αμπου Ντάμπι, την ερχόμενη Κυριακή, με απόλυτη ισοπαλία και όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Μέχρι τώρα, τον Μαξ Φερστάπεν, στους δύο αγώνες στη Μέση Ανατολή, συνόδευε ο πατέρας του, επίσης πρώην οδηγός της Formula 1, Τζος Φερστάπεν. Εγινε μάλιστα viral όταν αντέδρασε με οργή και θυμό τη στιγμή που ο γιος του προσέκρουσε στον τοίχο κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου, χάνοντας την pole position στον αγώνα της Κυριακής, ενώ δεν σταμάτησε τις εμπρηστικές δηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, βάζοντας στο στόχαστρό του από τον Λιούις Χάμιλτον, τον οποίο κατηγόρησε γιατί… ανακατεύεται με πολλά πέραν της F1 και ότι δεν του μιλά, ως τον Τότο Βολφ, για τον οποίο -όπως άφησε να εννοηθεί- κρατά κακία που δεν του τηλεφώνησε μετά τη σύγκρουση που είχαν Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν στο Σίλβερστοουν.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια του οποίου υπάρχει πιθανότητα να στεφθεί ο Μαξ Φερστάπεν παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, στο πλευρό του θα βρίσκεται και η σύντροφός του, Κέλι Πικέ, η οποία μέχρι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο βρισκόταν στο Μονακό, τη βάση της δηλαδή, και γιόρταζε τα γενέθλιά της με τους φίλους της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είχε προηγουμένως μοιραστεί κάποιες ιδιαίτερα γλυκές φωτογραφίες της ίδιας με τον Μαξ Φερστάπεν και τη μικρή Πενέλοπε, μετά το μακρύ ταξίδι της επιστροφής από τη Βραζιλία και λίγο πριν ο οδηγός της Red Bull αναχωρήσει για το Κατάρ, πρώτο σταθμό των αγώνων στη Μέση Ανατολή.

Κέλι Πικέ, Μαξ Φεστάπεν, Πενέλοπε Κβίατ αγκαλιά
Μαξ Φερστάπεν, Κέλι Πικέ και μικρή Πενέλοπε, σε στιγμές χαλάρωσης στο Μονακό μετά την επιστροφή τους από τη Βραζιλία
Κέλι Πικέ Πενέλοπε Κβίατ
«Σπίτι με τα μωρά μου μετά το μακρύ ταξίδι», είχε γράψει η Κέλι Πικέ στα stories της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά και μια επίσης ιδιαίτερη φωτογραφία από την έξοδό τους στο Μονακό το Σαββατόβραδο του Νοεμβρίου που ήταν και το μόνο χωρίς γκραν πρι.

Κέλι ΠΙκέ Μαξ Φερστάπεν μετά από έξοδο
Μαξ Φερστάπεν και Κέλι Πικέ σε έξοδό τους, πριν δύο εβδομάδες στο Μονακό

Η Κέλι Πικέ στο Ντουμπάι για τον τελικό της Formula 1

H Πικέ έχει ήδη μάλιστα καταφθάσει στο Ντουμπάι, ενόψει του τελικού της Formula 1, ενημερώνοντας τους ακολούθους της και για τη θέα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της αλλά και για την υποδοχή που της επιφύλαξε ο Μαξ Φερστάπεν με μια τεράστια σύνθεση από ροζ τριαντάφυλλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θέα από το παράθυρο του ξενοδοχείο της Κέλι Πικέ στο Ντουμπάι, λίγο πριν τον τελικό της Formula 1
Η θέα από το παράθυρο του ξενοδοχείο της
Η ανθοδέσμη με την οποία υποδέχθηκε ο Μαξ Φερστάπεν την Κέλι Πικέ στο Ντουμπάι
Η ανθοδέσμη με την οποία υποδέχθηκε ο Μαξ Φερστάπεν την Κέλι Πικέ στο Ντουμπάι

Το παιδί της Πικέ με τον Κβίατ

Η μικρή Πενέλοπε, το κοριτσάκι που πρωταγωνιστεί στις περισσότερες φωτογραφίες της Κέλι Πικέ, είναι το παιδί που απέκτησε από τη σχέση της με τον Ντάνιελ Κβίατ, τον Ρώσο, πρώην οδηγό της Formula 1.

Ο Ντάνιελ Κβίατ βρέθηκε φέτος εκτός Formula 1, αν και διατηρεί τη θέση του εφεδρικού οδηγού της Alpine.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι τη θέση του στη Red Bull πριν από λίγα χρόνια τού την είχε πάρει ο Μαξ Φερστάπεν. Και η ιστορία επανελήφθη λίγα χρόνια αργότερα, όχι για τη θέση σε κάποιο μονοθέσιο αλλά για την καρδιά της Κέλι Πικέ…

Ο Ντάνιελ Κβίατ
Ο Ντάνιελ Κβίατ / Getty-Ideal images

Ο Ντάνιελ Κβίατ εισήλθε πρώτη φορά στη Formula 1 το 2014 ως οδηγός της Red Bull. Το 2016 αντικαταστάθηκε από τον Μαξ Φερστάπεν μεσούσης της χρονιάς, μετά τη σύγκρουση με τον ομόσταυλό του Σεμπάστιαν Φέτελ στο ρωσικό γκραν πρι, και υποβιβάστηκε στη μικρότερη ομάδα της Red Bull την -τότε- Toro Rosso (σήμερα ονομάζεται Alpha Tauri). Το 2017 αποχώρησε από τη Formula 1 και επανήλθε το 2019 για δύο σεζόν, στην Alpha Tauri. Αυτή τη χρονιά έμεινε εκτός F1, αν και ήταν αναπληρωματικός οδηγός της Alpine.

Με την Πικέ γνωρίστηκαν το 2016 και έμειναν μαζί μέχρι το 2019. Χώρισαν λίγους μόνο μήνες αφότου ήρθε στη ζωή η κόρη τους, Πενέλοπε…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το άλμπουμ που μοιράστηκε η Κέλι Πικέ μετά τη νίκη του Μαξ Φερστάπεν στο Μονακό, τον περασμένο Μάιο:

Στο σιρκουί της Βαρκελώνης, με τη φόρμα της, συνοδηγός:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η καλλονή Κέλι Πικέ:

Κέλι Πικέ με μαγιό
Σέξι Κέλι Πικέ
Κέλι Πικέ με σορτς
Κέλι Πικέ Μαξ Φερστάπεν στο Μονακό
Κέλι Πικέ και Μαξ Φερστάπεν στην δεξίωση για τον νικητή του γκραν πρι του Μονακό

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κέλι ΠΙκέ με μίνι φούστα
Κέλι Πικέ με κόκκινο μαγιό

Στις διακοπές τους το περασμένο καλοκαίρι ο Μαξ Φερστάπεν με την Κέλι Πικέ:

Κέλι ΠΙκέ Μαξ Φερστάπεν στις διακοπές τους

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κέλι Πικε Μαξ Φερστάπεν Πενέλοπε Κβίατ
Το καλοκαίρι απόλαυσαν μαζί τις διακοπές τους. Χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες για την ακριβή τοποθεσία η Κέλι Πικέ έγραφε το καλοκαίρι ότι βρίσκεται στο πιο αγαπημένο της μέρος στον κόσμο με τους δυο πιο αγαπημένους τους ανθρώπους: Τον σύντροφό της Μαξ Φερστάπεν και την κόρη της Πενέλοπε
Κέλι Πικέ Μαξ Φερστάπεν ασπρόμαυρη φωτό
Κέλι Πικέ σέξι μαύρο φόρεμα
Κέλι Πικέ με τζιν

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κέλι Πικέ πρόσωπο

Πηγή