Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Κένταλ Τζένερ: Όχι, δεν είμαι ομοφυλόφιλη

Η Κένταλ Τζένερ ποζάρει στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue για το τεύχος του Μαρτίου και διαψεύδει, επίσης, τις φήμες που την θέλουν να είναι ομοφυλόφιλη.

«Νομίζω ότι αυτό λέγεται γιατί δεν είμαι όπως οι αδελφές μου, που είναι: “Είμαι εδώ με το αγόρι μου”», είπε το 22χρονο μοντέλο και γόνος της οικογένειας Καρντάσιαν όταν την ρώτησαν γιατί στο διαδίκτυο γράφεται συχνά πως είναι ομοφυλόφιλη. «Αυτό έγινε μια στιγμή γιατί δεν με είδαν με κάποιον άντρα».

Η Κένταλ Τζένερ είπε ακόμα ότι η «αρσενική ενέργεια» είναι αυτή που ίσως φουντώνει τις φήμες.

«Δεν νομίζω ότι έχω ένα αμφιφυλόφιλο ή ομοφυλόφιλο στοιχείο στο σώμα μου, αλλά δεν ξέρω! Ποιος ξέρει; Είμαι ανοιχτή στην εμπειρία όχι εναντίον. Επίσης ξέρω ότι έχω μία «σκληρή» ενέργεια, αλλά δεν θέλω να το θέσω λανθασμένα, γιατί δεν είμαι τρανσέξουαλ ή ό,τιδήποτε.  Κινούμαι διαφορετικά» είπε και συνέχισε:

«Αλλά για να απαντήσω στην ερώτησή σας. Όχι, δεν είμαι γκέι. Δεν έχω να κρύψω απολύτως τίποτα. Δεν θα έκρυβα ποτέ κάτι τέτοιο», είπε και αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον μπασκετμπολίστα Μπλέικ Γρκίφιν, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομά του.

«Είμαι χαρούμενη. Είναι πολύ ωραίο», είπε όταν την ρώτησαν για το εάν έχει φίλο και πρόσθεσε: «Υπάρχει κάποιος, που είναι πολύ καλός για μένα».

localStorage.clear();


Πηγή