Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Καίτη Γαρμπή: Τρολάρει τα θέματα της Έκθεσης στις Πανελλήνιες με ατάκα από… Ντόλτσε Βίτα

Καίτη Γαρμπή: Τρολάρει τα θέματα της Έκθεσης στις Πανελλήνιες με ατάκα από… Ντόλτσε Βίτα

Όποιος ασχολείται με το Twitter, θα γνωρίζει ήδη πως η Καίτη Γαρμπή το τελευταίο διάστημα έχει εξελιχθεί σε μεγάλη… «τουιτερού», με τις αναρτήσεις της να μαζεύουν πολλά likes και να συζητούνται τις περισσότερες φορές. Άλλωστε, η γνωστή τραγουδίστρια σχολιάζει πολλές φορές τα θέματα της επικαιρότητας, ενώ σε πολλά από τα tweets ξεδιπλώνει και το ιδιαίτερο χιούμορ της.

Αυτό συνέβη και με το τελευταίο της tweet, όπου η Καίτη Γαρμπή τη Δευτέρα που ήταν η πρώτη ημέρα των Πανελληνίων θέλησε να στείλει τις ευχές της στους μαθητές, ενώ με αστείο τρόπο δεν παρέλειψε να τρολάρει και τα θέματα στην Έκθεση.

Μάλιστα, χρησιμοποίησε μία γνωστή και αστεία ατάκα από τη σειρά του Mega, Ντόλτσε Βίτα θέλοντας να σχολιάσει χιουμοριστικά μια από τις υπό-ερωτήσεις ανάπτυξης που αφορούσε στην ποίηση.

«Είδα τα θέματα της έκθεσης & θέλω να πω πως στην ερώτηση “Ποιο ρόλο έχει η Ποίηση στην προσωπική σας ζωή;» η απάντηση «έβραζε το κύμα της Γαρμπή” δεν θα κριθεί σωστή» έγραψε μεταξύ άλλων.

Όσο για την επίμαχη σκηνή από τη «Ντόλτσε Βίτα», η Σάσα έκανε εντατικά μαθήματα ποίησης και θέλησε να απαγγείλει τον στίχο του Καββαδία, «Έβραζε το κύμα του γαρμπή». Αλλά, επειδή ήταν η Σάσα το απέδωσε ως «έβραζε το κύμα της Γαρμπή». Μία ατάκα που έχει μείνει.




Πηγή