Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

«Και ο Λευκός Πύργος στη Θεσσαλονίκη επί Τουρκοκρατίας ήταν φυλακές»

Σάλος προκλήθηκε στο Instagram με τη φωτογραφία, που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη από το Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ποζάρει σε μία άσεμνη -για πολλούς- πόζα, με τα πόδια ανοιχτά, κάνοντας τους χρήστες να ξεσπάσουν εναντίον της και να την κατηγορήσουν ότι δε σέβεται το Μνημείο, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη των δολοφονημένων Εβραίων από τις δυνάμεις του Χίτλερ.

Μετά τον χαμό από σχόλια, κάτω από την επίμαχη ανάρτησή της, η Ιωάννα Τούνη απάντηση σε όσους την κατηγορούσαν. Αλλά, φευ, για εκείνη το σχόλιο της ήταν ατυχές, προκαλώντας ένα νέο γύρο αντιδράσεων. Και αυτή τη φορά, ήταν πιο έντονες προς το πρόσωπό της.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Η Τούνη έγραψε χαρακτηριστικά: «Το συγκεκριμένο μέρος, πλέον είναι ένα από τα βασικά που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί σε ταξίδι στο Βερολίνο… Ως «τουριστικό αξιοθέατο» λοιπόν, όλοι όσοι το επισκέπτονται βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες/βίντεο. Προς όλους όσους προσβλήθηκαν με την δική μου, μπορείτε να μην με ακολουθείτε πλέον ή αν σας προσβάλλω τόσο, ακόμη και να με μπλοκάρετε ! Ωστόσο, ακριβώς επειδή τυχαίνει να γνωρίζω ιστορία… Και ο λευκός πύργος στην Θεσσαλονίκη επι Τουρκοκρατίας ήταν φυλακές & λεγόταν «Κόκκινος Πύργος». Όνομα που πήρε από τους Έλληνες που βασανίστηκαν και πέθαναν εκεί. Δεν νομίζω να προβληματίζουν κανέναν οι άπειρες χαμογελαστές φωτογραφίες από τουρίστες( και μη) εκεί!
Γενικά No drama please! Δεν προσπαθώ να περάσω κανένα μήνυμα ασέβειας ή βεβήλωσης! Αυτάααα!».

localStorage.clear();


Πηγή