Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Και ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στις διαδηλώσεις μπροστά από το Καπιτώλιο

Και ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στις διαδηλώσεις μπροστά από το Καπιτώλιο

Ο Τζέισον Αλεξάντερ ο οποίος το 2004 ήταν παντρεμένος με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς για… 55 ώρες, ήταν μεταξύ των υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ που διαμαρτυρήθηκαν την Τετάρτη στην Ουάσινγκτον, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο Αλεξάντερ ανάρτησε μια φωτογραφία του στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ συμμετέχοντας στη διαδήλωση «Save America» και διαμαρτυρόμενος για την νίκη του Μπάιντεν. Η φωτογραφία του ήταν μια selfie στην οποία φορούσε ένα κόκκινο καπέλο «Tραμπ» με τον αριθμό «45» με τον ίδιο να στέκεται στο δρόμο με το πλήθος γύρω του και μια σημαία που αναγράφει «Τραμπ» πίσω του.

«[Ουάσινγκτον]DC», έγραψε ο 38χρονος Αλεξάντερ. «Εκατομμύρια [κόσμου] συμμετέχουν», ενώ παρακάτω έγραψε:

«Δεν φοράω μάσκα και δεν υπακούω τυραννικές εντολές από ηγέτες που δεν ψηφίστηκαν σε δίκαιες εκλογές».

Λίγη ώρα μετά, πραγματοποιήθηκε η εισβολή στο Καπιτώλιο, με τον Αλεξάντερ να μην είναι ξεκάθαρο αν συμμετείχε και στην έφοδο που στοίχισε την ζωή σε 4 άτομα.

DC. Millions showed up

Δημοσιεύτηκε από Jason Alexander στις Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021

Ο Αλεξάντερ έγινε γνωστός τον Ιανουάριο του 2004, όταν παντρεύτηκε την Σπίαρς στο Λας Βέγκας, στο γνωστό παρεκκλήσι Little White Wedding Chapel όπου έχουν γίνει δεκάδες γάμοι διασήμων.

Ο γάμος τους κράτησε 55 ώρες και μετά από δυόμιση ημέρες, η ίδια η Μπρίτνεϊ ζήτησε να ακυρωθεί καθώς ομολόγησε ότι ο γάμος της «ήταν ένα αστείο που παρατράβηξε».

Όπως μετέδωσε και το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ παντρεύτηκε το Σάββατο

Στο ίδιο παρεκκλήσι έχουν παντρευτεί, μεταξύ αυτών, η Τζόαν Κόλινς, η Τζούντι Γκάρλαντ, αλλά και ο Μπρους Γουίλις με την τέως πλέον σύζυγό του Ντέμι Μουρ.




Πηγή