Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Καλέργη για Κοκαλίτσα: Δεν είναι πρωταθλήτρια, δεν την ξέρουμε στο χώρο

Η Αγγελική Κοκαλίτσα δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές της στο ξεκίνημα του Survivor 2 και από την αρχή είναι λίγο απομονωμένη από τους υπόλοιπους «Μαχητές».

Η «πρωταθλήτρια του kick boxing», όπως μας συστήθηκε στο βίντεο παρουσίασης των παικτών του Survivor, έχει ήδη κοντραριστεί με παίκτες της.

Η Μαριάννα Καλέργη, πρωταθλήτρια του Muay Thai, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Ανθή Βούλγαρη από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», αποκάλυψε πως η ίδια δεν την έχει δει στο χώρο της ποτέ και πως γενικότερα δεν την γνωρίζουν:

«Δεν είναι πρωταθλήτρια. Δεν την ξέρουμε καν στο χώρο. Έχω μάθει διάφορα που λένε, αλλά δεν έχω ακούσει κάτι για αυτή ότι είναι πρωταθλήτρια. Δεν την έχω δει στο χώρο ποτέ. Δεν την έχω δει ποτέ στα αποδυτήρια, δεν την έχω δει ποτέ στα αποδυτήρια. Και πιστέψτε με είμαι 12 χρόνια μέσα σε αυτό το χώρο, κοντεύω να κλείσω 15ετία σε λίγο. Γενικά σε αυτή τη χώρα, έτσι όπως έχουμε καταντήσει, έχει γίνει τόσο εμπορικό το άθλημα μου που όλοι είναι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες. Οπότε, καλωσήρθε κι αυτή στο κλαμπ», ανέφερε συγκεκριμένα η Μαριάννα Καλλέργη.

Δείτε σε βίντεο όσα είπε:

localStorage.clear();


Πηγή