Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Καλό μεσημεράκι: Οι σωματοφύλακες της Μαλέσκου και η διπλωματική απάντηση για την προσωπική της ζωή

Καλό μεσημεράκι: Οι σωματοφύλακες της Μαλέσκου και η διπλωματική απάντηση για την προσωπική της ζωή

Ένα χρόνο περίμενε ο Νίκος Μουτσινάς ώστε να καταφέρει να φιλοξενήσει στην εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» την Ιωάννα Μαλέσκου και η μεγάλη αυτή στιγμή για εκείνον έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ωστόσο, ανοίγοντας την πόρτα για να υποδεχθεί την παρουσιάστρια, άλλη περίμενε να αντικρίσει και άλλους αντίκρισε και αυτό γιατί η Ιωάννα Μαλέσκου έφτασε στο πλατό με τους… σωματοφύλακες οι οποίοι έλεγξαν το χώρο πριν εκείνη κάνει την εμφάνιση της.

Φυσικά, οι σωματοφύλακες της Ιωάννας Μαλέσκου δεν ήταν άλλοι από τους συνεργάτες της, Παναγιώτη Χατζηδάκη και Μάνο Μαγιάτη.

Ο Νίκος Μουτσινάς προσπάθησε να μάθει περισσότερα και για την προσωπική ζωή της Ιωάννας Μαλέσκου εκείνη όμως φρόντισε να απαντήσει διπλωματικά.

«Στην εκπομπή έχω τρεις συνεργάτες», απάντησε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου και πρόσθεσε με τη σκυλίτσα της, την Μπαλού, δεν νιώθει ποτέ μόνη.

«Πρόσφατα είδα ένα δημοσίευμα που ήταν άκρως αληθές, με ποιον συζεί η Ιωάννα Μαλέσκου. Εδώ, ότι βλέπεις γύρω γύρω έρχεται. Δεν νιώθω ποτέ μόνη μου. Δεν νιώθω μόνη μου λεπτό, το πιστεύεις;», είπε η παρουσιάστρια, ωστόσο ο Νίκος Μουτσινάς συνέχισε να ρωτάει.

«Ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον και είμαι και εγώ», είπε η παρουσιάστρια.


Πηγή