Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Καπουτζίδης: Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα

Καπουτζίδης: Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα

Καλεσμένος της Νάντιας Κοντογεώργη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» βρέθηκε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Καπουτζίδης το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία του και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα από καρδιάς στα νέα παιδιά που βιώνουν φόβο λόγω της δικής τους ομοφυλοφιλίας ενώ ζήτησε συγγνώμη και από τους διεμφυλικούς ανθρώπους της Ελλάδος.

«Όσο για την ομοφυλοφιλία, θέλω να πω στα παιδιά τα ομοφυλόφιλα που μας ακούν και στους εφήβους αυτή τη στιγμή, επειδή ζούμε σε περίεργες εποχές και καταστάσεις και γίνονται τρομακτικά πράγματα και στην τηλεόραση και στον δημόσιο λόγο… Επειδή θα ακούσουν πολλά πράγματα, για το αν είναι αφύσικα, μέχρι τι να είναι, τι να μην είναι κλπ…

Να μην ακούσετε τίποτα παιδιά, θέλω να ξέρετε ότι η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός και λίγο πιο φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ από το να ονειρεύομαι, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Αναφερόμενος στο λάθος που έκανε ο ίδιος μέσα από το σενάριο του «Παρά Πέντε» τόνισε: «Έβλεπα το “Παρά πέντε” στην επανάληψη και χαιρόμουν που ο κόσμος το έβλεπε στην καραντίνα και χαιρόταν. Είδα ωστόσο ότι είχα σε επεισόδιο τρανσφοβικά αστεία που δεν καταλάβαινα ότι αυτό μπορεί να στεναχωρήσει κάποιον. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους διεμφυλικούς ανθρώπους της Ελλάδος γιατί τον αγώνα τους να είναι αυτοί που είναι, να βρουν τον εαυτό τους, για να γίνουν αυτό που θέλουν εγώ τον αντιμετώπισα με αστειάκια. Δεν είναι δουλειά κανενός να κάνει πλάκα με το φύλο του άλλου. Οπότε ζητώ συγγνώμη για τα τρανσφοβικά αστεία στο “Παρά πέντε” και θέλω να ξέρω ότι στηρίζω τον αγώνα τους και των οικογενειών τους».


Πηγή