Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Καρλέουσα σε Βράνιες: Θα είμαι πολύ ανώμαλη στο σπίτι και θα ουρλιάζω

Νέα τροπή πήρε το ροζ σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκονται ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Όγκινεν Βράνιες, και η Σέρβα τραγουδίστρια, Γελένα Καρλέουσα. Μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους από τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή, εκείνη προσπάθησε να τον εκδικηθεί μέσω social media, δίνοντας στη δημοσιότητα κάποια από τα μηνύματα που της έστειλε, αλλά και γυμνή φωτογραφία, που φέρεται να ανήκει σε εκείνον.

Όμως, ο Βράνιες πέρασε στην αντεπίθεση, καθώς έδωσε στη δημοσιότητα κάποια μηνύματα που αντάλλαξε με την Καρλέουσα, στα οποία εκείνη φαίνεται να του ζητά να μην κάνει γνωστή τη σχέση τους.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Καρλέουσα: «Σε παρακαλώ να βγεις να τα διαψεύσεις όλα όσα έχουν γραφτεί για μένα. Σε παρακαλώ να αρνηθείς τα πάντα. Ποτέ δεν έθιξα εσένα και το παιδί σου. Καταστρέφεις εμένα και τη ζωή μου, σε παρακαλώ να τα αρνηθείς».

Βράνιες: «Ούτε εγώ έθιξα εσένα και την οικογένεια σου…».

Καρλέουσα: «Ποτέ δεν σε απείλησα. Για χάρη των παιδιών μου σε παρακαλώ να αρνηθείς όλα όσα έχεις πει».

Βράνιες: «Ξέχνα ότι υπάρχω! Όλοι είστε τα ίδια σκ… Μόνο όταν έχεις προβλήματα είμαι ο Όγκνιεν σου. Στεναχώρησε τους όλους ελεύθερα, εγώ θα πάω στα δικαστήρια να καταθέσω».

Επίσης, μια σερβική ιστοσελίδα αποκάλυψε ένα μήνυμα της Σέρβας σταρ στον νυν παίκτη της Άντερλεχτ, έπειτα από μια επίσκεψή τους στην Ακρόπολη τον Σεπτέμβριο του 2017. Σε αυτό η σύζυγός του -επίσης ποδοσφαιριστή- Ντούσκο Τόσιτς, φαίνεται να εκφράζει την ερωτική της επιθυμία για τον Βράνιες, με ένα περιεχόμενο κατάλληλο… μόνο για ενήλικες.

«Πόσο σε θέλω τώρα. Πόσο παθιασμένα. Πώς θα πάρω το σκληρό κ… σου τώρα; Το θέλω αμέσως στο στόμα μου και να τα κατ… όλα και μετά θα σε αφήσω να ξεκουραστείς. Και μόλις αποκοιμηθώ, θέλω να χώσεις τη μύτη σου κάτω και να γλείψεις τα χείλη μου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τότε θα είμαι πολύ ανώμαλη στο σπίτι και θα ουρλιάζω. Και μετά θέλω να με καβαλήσεις σκληρά σαν να είμαι πραγματική τσ… Μετά να μου επιτρέψεις να αλλάξω θέση για να μπεις βαθύτερα, όπως όταν ξεκινήσαμε, και μετά σαν τρελοί να με πιάσεις με τα δύο σου χέρια και να μου λες πως είμαι η σκ… σου και να με παίζεις περισσότερο».

Δείτε τα μηνύματα:

localStorage.clear();


Πηγή