Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Καρναβάλι Ξάνθης: Αντιδράσεις για τη βασίλισσα Τζούλια Νόβα και την παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη

Καρναβάλι Ξάνθης: Αντιδράσεις για τη βασίλισσα Τζούλια Νόβα και την παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη

Η Ξάνθη βρίσκεται σε ρυθμούς αποκριάτικους ήδη, και η πόλη προετοιμάζεται για το φημισμένο της καρναβάλι.

Υπάρχει όμως ένα θέμα το οποίο συζητιέται έντονα στην πόλη σχετικά με το καρναβάλι και αφορά τη βασίλισσα του αλλά και την παρουσιάστρια του σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» του Open.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, στην τοπική κοινωνία έχουν προκύψει αντιδράσεις για την Τζούλια Νόβα η οποία έχει «χρηστεί» βασίλισσα του καρναβαλιού αλλά για την Ελένη Τσολάκη η οποία θα παρουσιάσει την καρναβαλική παρέλαση.

Για το θέμα μίλησε ο πρώην πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του καρναβαλιού, Πάνος Παπαδόπουλος ο οποίος τόνισε πως το πρόβλημα προέκυψε όχι επειδή επιλέχθηκε η Τζούλια Νόβα αλλά γιατί τα τελευταία χρόνια το καθεστώς που ακολουθούσαν οι διοργανωτές ήταν να επιλέγονται κορίτσια από την Ξάνθη για το ρόλο της βασίλισσας.

Αναφορικά με την Ελένη Τσολάκη, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως το πρόβλημα της τοπικής κοινωνίας εστιάζεται στα όσα είχαν ακουστεί στο πάνελ της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στην οποία συμμετέχει η  παρουσιάστρια, σχετικά με το θέμα της φοιτήτριας στο ΑΠΘ.

Από την άλλη, ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε πως όλες οι κινήσεις γίνονται μόνο για το καλό της τοπικής κοινωνίας και πως θέλουν να κάνουν κάτι που θα αρέσει σε όλους.

Δείτε στο 48.23 το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: 


Πηγή