Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

«Κατά συρροή δολοφόνος» ο Ματ Ντίλον

Στη νέα ταινία του Λαρς φον Τρίερ με τίτλο «The House That Jack Built», πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ο Ματ Ντίλον, ο οποίος θα υποδυθεί έναν κατά συρροή δολοφόνο.

Η ταινία ήταν αρχικά να γυριστεί ως τηλεοπτική σειρά και αφηγείται την ιστορία από την σκοπιά του δολοφόνου Τζακ. Θα τον ακολουθεί για περίπου 12 χρόνια καθώς αυτός θα πραγματοποιεί μία σειρά από φόνους, και για τα οποία θα πιστεύει ότι ο καθένας είναι και ένα έργο τέχνης.

Ο Ματ Ντίλον ξεχώρισε στην ταινία του Φράνσις Φορντ Κόπολα «Αουτσάιντερς, επαναστάτες χωρίς αύριο», ενώ ακολούθησε ο πρωταγωνιστικό του ρόλος «Drugstore Cowboy», το 1998. Είναι επίσης γνωστός για του ρόλους του στις ταινίες «Κάτι τρέχει με την Μαίρη», «Wild Things» και «Crash», για τον οποίο ήταν υποψήφιος για Όσκαρ δεύτερου αντρικού λόγου.

Στην ταινία θα παίξει και ο βετεράνος Ελβετός ηθοποιός Μπρούνο Γκανζ.

«Οι δύο κύριοι αποτελούν ορόσημο στην κινηματογραφική μου καριέρα. Πέρα του ό,τι έχουν αφήσει εποχή, είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί και ταιριάζουν με την κινηματογραφική μου οικογένεια. Αναμένω με χαρά και νιώθω περήφανος για την συνεργασία μαζί τους», τόνισε ο σκηνοθέτης.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018.


Πηγή