Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Κατέρρευσε οn air ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, έτρεξε πίσω του η Ιλάειρα Ζήση [βίντεο]

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ήρθε σε δύσκολη θέση και ξέσπασε σε κλάματα για μια τραυματική εμπειρία που φαίνεται να έχει βιώσει στο παρελθόν, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερα γιατί δεν μπορεί να αποδείξει την αλήθεια.

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Breakfast@Star» βρέθηκαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν από γνωστό πρόσωπο, που ωστόσο δεν μπορεί να κατονομάσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξέσπασε σε κλάματα ενώ μιλούσε, με αποτέλεσμα, λόγω της έντονης συναισθηματικής φόρτισης, να αποχωρήσει από το πλατό της εκπομπής του Star, ενώ η σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση έτρεξε πίσω του.

Η εξομολόγηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου

«Είναι συγκλονιστικό το τι περνούν οι νέοι τραγουδιστές. Αν βγουν στην φόρα το τι τους ζητάνε, φοβερά πράγματα, θα κλάψουν μανούλες. Σας λέω τη δική μου εμπειρία. Έχω στριμωχτεί άγρια σε γραφεία, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω ακούσει, τι μου έχουν ζητήσει» είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρίκιου.

«Είναι δύσκολο να καταγγείλεις κάποιον γιατί δεν μπορείς να αποδείξεις την αλήθεια. Αυτά γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες, δεν μπορείς να το αποδείξεις. Βλέπω αυτόν τον άνθρωπο στις επίσημες πρεμιέρες όλων των παραστάσεων ή στα gala… Μακάρι να είχα τα στοιχεία και να το έλεγα στον αέρα. Βλέπω όλους αυτούς που το έκαναν και βγήκαν και κατήγγειλαν το πόσο ταλαιπωριούνται. Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Ήμουν ένα παιδάκι που είχε έρθει από την Κύπρο, δεν είχα κανέναν, μόνο τους γονείς μου να με στηρίζουν. Τρώω bullying μια βδομάδα τώρα γιατί δεν λέω όνομα. Πώς να πω όνομα… θα πέσετε ξεροί όλοι κάτω» συμπλήρωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και ξέσπασε σε κλάματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελένη Χατζίδου σηκώθηκε από τη θέση της και έσπευσε να τον αγκαλιάσει, ενώ εκείνος αποχώρησε τρέχοντας από το πλατό, με την Ιλάειρα Ζήση να τρέχει να τον ηρεμήσει.


Πηγή