Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Κατερίνα Γκαγκάκη για το συμβάν με τη φοιτήτρια του ΑΠΘ: Με ενοχλεί η φράση ότι δεν υπήρξε ειλικρινής συγγνώμη

Κατερίνα Γκαγκάκη για το συμβάν με τη φοιτήτρια του ΑΠΘ: Με ενοχλεί η φράση ότι δεν υπήρξε ειλικρινής συγγνώμη

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Γκαγκάκη το πρωί της Παρασκευής και μίλησε με την παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή για όλα.

Οι δυο τους αναφέρθηκε και στο περιστατικό το οποίο είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, όταν η Κατερίνα Γκαγκάκη βρισκόταν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, με την αναφορά στην φοιτήτρια η οποία είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά ενώ βρισκόταν στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέφερε: «Στα social μου απαντώ και ειδικά με αυτό που έγινε πέρυσι και το ξέρουμε όλοι. Απάντησα γιατί θεώρησα ότι το οφείλω σε εμένα γιατί θεωρούσα ότι έτσι τοποθετώ τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Υπάρχουν αυτοί που θέλουν να ακούσουν και μια δεύτερη σκέψη και λένε μήπως έτσι ή αλλιώς αλλά κι αυτοί που λένε να πεθάνεις που δεν θέλουν να ακούσουν. Δεν τους δικαιολόγησα κι όσο περνά ο καιρός και βλέπω τα πράγματα πιο ψύχραιμα και σε αντιδιαστολή με ανθρώπους που διαφώνησαν κάθετα και δικαίως και κάναμε μια διαφορετική συζήτηση, τους κατάλαβα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η φράση ότι δεν υπήρξε ειλικρινής συγγνώμη με ενοχλεί πάρα πολύ. Τι σημαίνει;  ότι το βάζουμε σε μια ζυγαριά και να ζυγίσει κάποιος ποιος είναι ειλικρινής; Μπήκαμε σε μια συνολική αντιμετώπιση κι ενδεχομένως εγώ επαγγελματικά να το διαχειριζόμουν αλλιώς. Για να μην το παίξω υπεράνω, θα το διαχειριζόμουν αλλιώς. Θεωρώ ότι πρέπει να τιμάς τις συνεργασίες και τους ανθρώπους που είναι επικεφαλής τη δεδομένη χρονική περίοδο. Δε σου κρύβω ότι ήμουν αρκετά μουδιασμένη για να σου πω ότι όχι έπρεπε να το κάνουμε αλλιώς. Αλλά βαρέθηκα να το συζητώ».


Πηγή