Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Κατερίνα Δαλάκα: Πολλοί με θεωρούν σνομπ και ξινή, «λεμονιά» με χαρακτήριζαν στο twitter

Κατερίνα Δαλάκα: Πολλοί με θεωρούν σνομπ και ξινή, «λεμονιά» με χαρακτήριζαν στο twitter

Η Κατερίνα Δαλάκα, απέχει από τους αγώνες σχεδόν ένα μήνα και ο λόγος είναι ένας σοβαρός τραυματισμός.

«Απέχω πολύ καιρό από τους αγώνες γιατί τραυματίστηκα, έκοψα τον δικέφαλο 8 χιλιοστά. Μέχρι τα 30 θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό. Μετά θα ήθελα να κάνω οικογένεια» ανέφερε η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του «Survivor» σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» του Alpha.

«Ποτέ δεν έχω σκεφτεί το γάμο και το νυφικό. Δεν έχει χτυπήσει το βιολογικό μου ρολόι, αλλά θα είμαι πολύ καλή μάνα. Θα ήθελα δύο με τρία παιδιά» σχολίασε η Κατερίνα Δαλάκα.

Πώς αντιδρά η αθλήτρια στα αρνητικά δημοσιεύματα; «Η Κατερίνα είναι πολύ καλά. Κάθε εβδομάδα υπήρχαν δημοσιεύματα που κατηγορούσαν και μιλούσαν άσχημα. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να το κάνουν αυτό. Έχει έρθει σε δύσκολη θέση ο σύντροφός μου από δημοσιεύματα» απάντησε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Είχα ανεβάσει μια φωτογραφία και από κάτω σχολίαζαν συνέχεια “μυρίζει χωρισμός” και απάντησα: “Εμένα μου μυρίζει παστίτσιο…”» είπε η Κατερίνα Δαλάκα αναφορικά με τα σχόλια που δέχεται στα social media και πρόσθεσε: «Πολλοί με θεωρούν σνομπ και ξινή. “Λεμονιά” με ανέβαζαν και με κατέβαζαν στο twitter. Δεν πειράζει, εγώ το θεωρώ κομπλιμέντο. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ κοινωνικό, δεν με αγγίζουν τα σχόλια. Θα δεχτώ την κριτική, αλλά σίγουρα πάντα θα έχουμε και ανθρώπους, οι οποίοι ότι και να κάνεις θα σχολιάσουν αρνητικά».


Πηγή