Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: Στο θέατρο με την κόρη της, Φλώρα [εικόνες]

Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου απόλαυσε την επίσημη πρεμιέρα του «Moby Dick» στο Christmas Theater μαζί με την κόρη της, Φλώρα Βέη.

Μητέρα και κόρη πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό του NDP και ήταν πολύ εντυπωσιακές ενώ στην παρέα τους ήταν και ο σύντροφος της Φλώρας.

Και οι δύο επέλεξαν να βάλουν φόρεμα στην απόχρωση του μαύρου και μαγνήτισαν τα βλέμματα. Η Κατερίνα Διδασκάλου ήταν πολύ εντυπωσιακή με το φόρεμα τύπου blazer και εντυπωσίασε με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της. Η δε κόρη της, επέλεξε να βάλει ένα παρόμοιο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και κορδόνια στο μπούστο το οποίο ταίριαξε άψογα με αρβυλάκια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κατερίνα Διδασκάλου σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει πει για τα παιδιά της: «Στις κόρες μου ήμουν πιο κοντά τους. Ημουν πιτσιρίκα όταν τις έκανα και έχουν δει άλλα πράγματα από εμένα. Φοβερά πάρτι γενεθλίων στο σπίτι με απίστευτες τούρτες, ενώ στο αγόρι μου δεν αντέχω, δεν έχω χρόνο…Οι κόρες μου με έσωσαν από πολλά, μου έδωσαν δύναμη. Οταν αποκτάς παιδιά, όλα αμβλύνονται, βλέπεις ότι η σοβαρότητα των πραγμάτων είναι αλλού…».

Δείτε την Κατερίνα Διδασκάλου με την κόρη της στο θέατρο:

H Κατερίνα Διδασκάλου στο θέατρο με την κόρη της
H Κατερίνα Διδασκάλου στο θέατρο με την κόρη της

Πηγή