Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Κατερίνα Καινούργιου: Άραγε αξίζω τόσο αγάπη;

Την ονομαστική της εορτή με καλούς φίλους και το σύντροφό της, Νάσο Αναστασόπουλο πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, φέτος, ήταν η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια γιόρτασε με το σύντροφό της, καθώς η σχέση τους δεν μετράει πολύ καιρό.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια βιώνει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της, βρίσκεται στην καλύτερη της φάση σε προσωπικό επίπεδο και δε δίστασε να το παραδεχτεί και δημοσίως μέσα από ένα τρυφερό μήνυμα, που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Η Κατερίνα Καινούργιου με το σύντροφό της και καλούς της φίλους βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί για τη γιορτή της. Κι ανέβασε φωτογραφία από τη βραδιά, όπου τη συνόδευσε με το εξής σχόλιο:

«Σήμερα …νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτέ!!! άραγε αξίζω τόσο αγάπη? νιώθω τόσο ευλογημένη!!! Πολλές φορές ένα ευχαριστώ δεν μπορεί να εκφράσει όλα τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν όταν την ημέρα της γιορτής σου εκατοντάδες άνθρωποι, φίλοι, γνωστοί αλλά και λιγότερο γνωστοί, σου στέλνουν τόσο υπέροχες ευχές….Μη μπορώντας να ξεφύγω απ’ αυτό τον κανόνα, αλλά και γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατο να απαντήσω σε κάθε ένα ξεχωριστά σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για όλα!!».

localStorage.clear();


Πηγή