Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Κατερίνα Λένη: Η ηλικία και άλλες λεπτομέρειες από τη ζωή της εκρηκτικής παίκτριας του MasterChef 4

Κατερίνα Λένη: Η ηλικία και άλλες λεπτομέρειες από τη ζωή της εκρηκτικής παίκτριας του MasterChef 4

Χωρίς αμφιβολία είναι από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες που έχουν περάσει σε ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση και λόγω του έντονου χαρακτήρα της, μόνο απαρατήρητη δεν περνά. Ο λόγος για την Κατερίνα Λένη, την κομμώτρια του MasterChef 4, που μάλλον όχι τυχαία, έχει αναδειχθεί φέτος στη σταρ του ριάλιτι μαγειρικής. Και με αξιώσεις διεκδικεί μια θέση στον τελικό, αν και οι τελευταίες πληροφορίες την θέλουν να αποχωρεί από το παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι πως την Κατερίνα Λένη, είτε που θα τη συμπαθήσεις, είτε που θα την αντιπαθήσεις. Στη δική της περίπτωση μία μέση κατάσταση δεν υπάρχει. Μπορεί να μην είναι επαγγελματίας μάγειρας, όμως, οι ικανότητές της είναι εντυπωσιακές. Αλλά πέρα από τις επιδόσεις της στο παιχνίδι, είναι και η συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι του MasterChef που την έχουν καταστήσει ως την «αμφιλεγόμενη» προσωπικότητα αυτού.

Η κομμώτρια στο επάγγελμα, τα λέει έξω από τα δόντια, σε τέτοιο σημείο που ουκ ολίγες φορές έχει έρθει σε αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες της. Κάποια στιγμή, τους είχε ακούσει να την «θάβουν» πίσω από την πλάτη της, ενώ και η ίδια στις συνεντεύξεις που δίνει στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής, πετάει ατάκες –φωτιά, όπως όταν είχε πει μεταξύ άλλων για τη νεαρή συμπαίκτριά της, Μαρία πως το «άχυρο καμιά φορά υπερβαίνει»!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Dream on!!!! @masterchefgr @starchanneltv #passion #live #motivation #thinkpositive #miracle #womenpower #greece🇬🇷

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ (@katerina_leni) στις

Ποια είναι όμως η Κατερίνα Λένη;

Γεννήθηκε στην Πρέβεζα όμως μεγάλωσε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Μπίλεφελντ. Είναι 36 χρόνων και κομμώτρια στο επάγγελμα εδώ και 22 χρόνια. Στο σχολείο ήταν καλή μαθήτρια και ήθελε να σπουδάσει Νομική. Οι συνθήκες όμως δεν ήταν ιδανικές και χρειάστηκε να φύγει από το σπίτι, ακολουθώντας  την κομμωτική αναγκαστικά για να αποκτήσει τα προς το ζην και να ορθοποδήσει.

Στα 14 της χρόνια πήγε σε σχολή κομμωτικής και για να βγάζει τα έξοδα της σχολής, έκανε τρεις δουλειές ταυτόχρονα. Έχει εργαστεί σε εστιατόρια, έχει εργαστεί ως λαντζιέρισα, ως υποδοχή…  Η σχέση της με τη μαγειρική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, όταν μαγείρευε η γιαγιά της.

Η Κατερίνα εργάζεται σε πολυτελές κομμωτήριο στη Γερμανία, όμως, μία περιπέτεια με την υγεία της, την έκανε να αναθεωρήσει πολλά για τη ζωή της. Μηδενίζοντας το κοντέρ της πήρε την απόφαση, με την παρότρυνση φίλων, να κάνει αίτηση για το MasterChef 4.




Πηγή