Δευτέρα , 13 Μάιος 2024

Κατερίνα Παπουτσάκη: Νιώθω ότι είχα καλή διαχείριση από τα ΜΜΕ για τον χωρισμό μου [βίντεο]

«Έχω μεγαλώσει με το να ξέρουν οι άνθρωποι τη ζωή μου. Έχω ζοριστεί, έχω υποστεί πάρα πολλή πίεση σε αυτό το κομμάτι», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν τα μέσα ενημέρωσης τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν έχω αισθανθεί απειλή ή ανταγωνισμό όλα αυτά τα χρόνια. Με έναν μαγικό τρόπο, έχω μια βαθιά αισιοδοξία και εμπιστοσύνη ότι όλα θα γίνουν, ειδικά στο κομμάτι το επαγγελματικό. Παλιά δυσκολευόμουν. Καθώς μεγαλώνω, ωριμάζω και βρίσκω τη δύναμη που χρειάζεται για να είσαι γειωμένος και πιο ψύχραιμος», είπε η ηθοποιός.

«Έχω αισθανθεί πολύ καλή διαχείριση από τα Mέσα και στο κομμάτι του χωρισμού μου. Γενικά, δεν έχω παράπονο. Αισθάνομαι ότι είναι μια χαρά αυτό το κομμάτι. Έχω μεγαλώσει με το να ξέρουν οι άνθρωποι τη ζωή μου», εξομολογείται αμέσως μετά.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Έχω υποστεί πολλή πίεση από τα μέσα ενημέρωσης

«Αυτό συνέβαινε από όταν ήμουν 20 χρόνων, δεν ξέρω πώς είναι να μη συμβαίνει αυτό. Και επειδή το έχω μάθει με τον πολύ άσχημο και παρεμβατικό τρόπο, γι’ αυτό λέω ότι τώρα είμαι οκ. Καμία σχέση το τώρα με το τότε», παραδέχεται στη συνέχεια η Κατερίνα Παπουτσάκη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχω ζοριστεί, έχω υποστεί πάρα πολλή πίεση σε αυτό το κομμάτι, αδιανόητα δύσκολο πράγμα», καταλήγει επί του θέματος η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή «Στούντιο 4»


Πηγή