Κατερίνα Πεφτίτση: Χώρισε από τον queer σύζυγό της σε 4 μήνες και αποκάλυψε τον λόγο

Η Κατερίνα Πεφτίτση χώρισε από τον queer σύζυγό της, με τον οποίο είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Η Πεφτίτση, το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό από τη συμμετοχή του στο GNTM μίλησε για το χωρισμό της στις κάμερες, χθες το βράδυ.

«Πήγα Βερολίνο και Σικελία. Μόνη, μόνη, μόνη… Τελείωσε η σχέση. Είχα παντρευτεί, χώρισα, πάει… Τέλος! Ο γάμος διήρκησε πάρα πολύ λίγο. Πέντε μήνες, τέσσερις κάπου εκεί! Τόση ήταν και η σχέση, εγώ είμαι fast and furius, να ξέρετε», είπε αρχικά για τον χωρισμό της το μοντέλο. Στην ερώτηση γιατί χώρισαν ήταν αποκαλυπτική: «Υπήρχε ένας κακός χαρακτήρας απέναντί μου από τη δική του πλευρά οπότε δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε. Εγώ την πήρα την απόφαση και το τελειώσαμε οριστικά. Το διαζύγιο ακόμα δεν έχει βγει. Τυπικά είμαι παντρεμένη Προσπάθησε να με μεταπείσει, αλλά εγώ ήμουν απτόητη. Αν αποφασίσω εγώ κάτι, τέλος».

Τι δήλωνε η Κατερίνα Πεφτίτση για τον queer σύντροφό της

Πέρυσι τον Φεβρουάριο η Κατερίνα Πεφτίτση είχε ανακοινώσει ότι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της και δήλωνε πολύ χαρούμενη που ήταν με ένα queer άτομο.

Μιλώντας για το τι σημαίνει queer άτομο σε ότι αφορά τον σύντροφό της, η Κατερίνα Πεφτίτση είχε πει ότι «δεν θέλει τις ταμπέλες, δεν μένει στα στερεότυπα, μπορεί να βάφει τα νύχια του, να έχει πιο θηλυκά στοιχεία ή να μην έχει σεξουαλική ταυτότητα, να αγαπάει τον άνθρωπο».


Πηγή