Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Κατερίνα Στανίση: «Δεν είμαι αχάριστη, αλλά δεν οφείλω σε κανέναν τίποτα»

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Στανίση, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τον ανταγωνισμό που ένιωθε από άλλες τραγουδίστριες, αλλά και για τον γάμος της, που όπως τόνισε δεν πέρασε καλά.

«Θα μπορούσα να νιώσω σταρ, αλλά δεν ήθελα να ξεχάσω από πού ξεκίνησα. Έχω κάνει υποχωρήσεις εκεί που νόμιζα ότι έπρεπε, αλλά μέχρι ένα σημείο. Όταν βλέπω ότι ο άλλος θέλει να με υποβιβάσει, μιλάω ινδιάνικα. Δε με βοήθησε καλλιτεχνικά η Ρίτα Σακελλαρίου.

Όσοι έρχονταν να ακούσουν τη Ρίτα άκουγαν κι εμένα και τους άρεσα πολύ και μέσα από αυτό κέρδιζα. Δεν είμαι αχάριστη, αλλά δεν οφείλω σε κανέναν τίποτα. Ένιωσα πολύ τον ανταγωνισμό από άλλες τραγουδίστριες. Θέλουν να σε φάνε, είναι μια ζούγκλα τελικά.

Ο Στέλιος Καζαντζίδης μου έλεγε “μην κάνεις διακρίσεις και όσο μπορείς σιγά σιγά να φεύγεις από τη νύχτα”. Το ξενύχτι φθείρει. Δεν μπορείς να έχεις προσωπική ζωή. Μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα η νύχτα στην προσωπική μου ζωή.

Για να στηρίξεις μια σχέση, πρέπει να είσαι εκεί. Εγώ ήμουν στη δουλειά. Δεν μετάνιωσα που δεν άλλαξα τον τρόπο ζωής μου για να πηγαίνουν καλύτερα τα προσωπικά μου. Έπαιξε ρόλο ότι δεν πέρασα καλά στο γάμο μου. Θα μπορούσα να ξανακάνω τη ζωή μου, προσπάθησα, αλλά απέτυχε. Ήρθαν πολλές γυναίκες να μου μιλήσουν που αντιμετώπισαν το ίδιο με μένα. Από τη μία με παρηγορούσε γιατί είπα ότι δεν είμαι μόνο εγώ. Η γυναίκα δεν υποστηρίζεται από πουθενά. Στο εξωτερικό αν πειράξεις γυναίκα έχεις κυρώσεις», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Στανίση.


Πηγή