Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Κατερίνα Στικούδη: Δεν ήθελα να ξαναπάω στα μπουζούκια, είχα πει ότι δεν θα ξαναπάω

Κατερίνα Στικούδη: Δεν ήθελα να ξαναπάω στα μπουζούκια, είχα πει ότι δεν θα ξαναπάω

Την απόφασή της να μην ξαναδουλέψει στα μπουζούκια μετά το Your Face Sounds Familiar αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά η Κατερίνα Στικούδη, η οποία εμφανίζεται στην Ιερά Οδό μαζί με τον Βασίλη Καρρά, τον Γιάννη Πλούταρχο και την Έλλη Κοκκίνου.

«Δεν ήθελα να ξαναπάω στα μπουζούκια, είχα πει ότι δεν θα ξαναπάω. Αυτή την απόφαση την πήρα μετά το Your Face Sounds Familiar. Δεν έχει να κάνει ούτε με το είδος της μουσικής που πρωταγωνιστεί σε αυτά τα κέντρα διασκέδασης, ούτε με τους καλλιτέχνες.

Κάποιοι άνθρωποι που δυστυχώς συνδέονται άμεσα με τη μουσική και άμεσα με τα συγκεκριμένα μαγαζιά, είναι λίγο κυκλοθυμικοί. Εγώ επειδή είμαι ντόμπρα, θέλω αυτό που λέω αυτό να κάνω. Οπότε, όλο αυτό το μπέρδεμα δεν το θέλω. Ήμουν καλά με τις συναυλίες, ανεξάρτητη, με τα δικά μου projects.

Όταν ήρθε αυτή η πρόταση είπα κατευθείαν το “ναι”, ένιωσα υπέροχα γιατί πραγματικά, αν με ρωτάς αν θα ήθελα κάτι να αλλάξω, θα σουτ έλεγα τίποτα. Από το πρόγραμμα, τον μαέστρο μας… Είναι πολύ σημαντικό το πρόγραμμα, τα τραγούδια που θα πεις να ταυτίζεσαι, να σου αρέσει να τα ερμηνεύεις και να ταυτίζεσαι κι εσύ.

Δεν είναι ότι με πλήγωσαν και κάτι έπαθα. Δεν έχω φύγει ποτέ από δουλειά, ακόμα κι αν είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν περνάω καλά. Μαθαίνεις πράγματα μέσα από τις δυσκολίες, έχω σκληραγωγηθεί αρκετά, αντέχω. Αντέχω και μένω εκεί μέχρι να ολοκληρωθεί κάτι», δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη.


Πηγή