Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Η Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της

Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ: Δείτε εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού τους

Το «μινιμαλιστικό ύφος» του σπιτιού τους στην Καλαμπάσας της Καλιφόρνιας αποκάλυψαν η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ. Η πολυτελής έπαυλη σχεδιάστηκε από τους Axel Vervoordt και Vincent Van Duysen, ενώ θα κοσμήσει το εξώφυλλο του πασίγνωστου περιοδικού «Architectural Digest». Μάλιστα, η Καρντάσιαν ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram αρκετές φωτογραφίες, τονίζοντας πως «πάντα ονειρευόταν» μία φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού.

Στις επίμαχες φωτογραφίες που ανέβασε, βλέπουμε το εσωτερικό της έπαυλης σε παλ χρωματική παλέτα: περιλαμβάνουν χολ – στο οποίο η πρόσβαση είναι εφικτή με μια καμπυλωτή κλίμακα με κουπαστή – και ένα κυκλικό ξύλινο τραπέζι. Σε κάποιες φωτογραφίες διακρίνουμε μεγάλο χολ με αψιδωτό ταβάνι και παράθυρα γύρω. Σε άλλες, βλέπουμε γωνιά διακοσμημένη με ρουστίκ ξύλινο τραπέζι και διακοσμητικά στολίδια, ένα καθόλου ογκώδες τραπέζι φαγητού το οποίο περιβάλλεται από πάγκο με μαξιλάρια από τη μία πλευρά και ρατάν καρέκλες από την άλλη. Υπάρχει χώρος με κρεμ τοίχους, οι οποίοι «συνομιλούν» με ένα μεγάλο φωτιστικό και μια καμπυλωτή καρέκλα με σκούρα ξύλινα πόδια, αναφέρει το ΑΠΕ.

View this post on Instagram

The cover of @archdigest is something I have always dreamed of. Here is a glimpse of our minimal style and a pic of North’s room if you swipe!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Στο photoset φιγουράρει επίσης η μεγάλη πισίνα καθώς και το όλο ροζ υπνοδωμάτιο που σχεδιάστηκε για το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά της Κιμ και του Κάνιε, τη North West (αυτό είναι το όνομά της). Το κεφαλάρι του κρεβατιού έχει το σχήμα πεταλούδας και από τη μία και την άλλη πλευρά του στέκονται παραστάτες δύο καθρέφτες.

View this post on Instagram

“We didn’t talk about decoration but a kind of philosophy about how we live now and how we will live in the future,” explains #AD100 designer @axelvervoordt of reimagining @kimkardashian and Kanye West’s California estate. “We changed the house by purifying it, and we kept pushing to make it purer and purer.” In practical terms, those lofty ambitions translated into a transformation of the proportions of the house’s many rooms, all of which are sheathed in a luminous, off-white plaster. “The proportions are the decoration,” Kanye says of the rarefied architecture. Take a look inside the home through the link in our profile. Photo by @jackie_nickerson; text by @mayer.rus

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

Για να εορτάσει το τεύχος του Μαρτίου, το Architectural Digest ανήρτησε άλλη μία φωτογραφία του ολόλευκου δωματίου όπου θα παίζουν τα παιδιά και το οποίο είναι εξοπλισμένο με μαξιλάρια σε σχήμα ζώων που σχεδίασε η Isabel Rower.




Πηγή