Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ προσέλαβαν ιδιώτες πυροσβέστες για να σώσουν την έπαυλή τους

Κι ενώ μαίνεται η φονική φωτιά στην Καλιφόρνια, οι κάτοικοι ξεκίνησαν να κάνουν τον πρώτο απολογισμό του καταστροφικού έργου, που αφήνει πίσω της.  Ανάμεσα στους πυρόπληκτους, που είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη, είναι και πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ, όπως ο Τζέραρντ Μπάτλερ, του οποίου το σπίτι στο Μαλιμπού έγινε αποκαΐδια.

Κάποιοι στάθηκαν πιο τυχεροί και άλλοι περισσότερο προνοητικοί, όπως η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ, οι οποίοι την περασμένη Παρασκευή αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πολυτελή έπαυλή τους, στο Hidden Hills, καθώς η φωτιά πλησίαζε επικίνδυνα την περιοχή.  Και τώρα, η γνωστή ιστοσελίδα TMZ, αποκαλύπτει ότι το διάσημο ζευγάρι προσέλαβε μία ομάδα ιδιωτικών πυροσβεστών, προκειμένου να σώσουν την έπαυλή τους.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Και τα κατάφεραν, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ιδιώτες πυροσβέστες δημιούργησαν αντιπυρικές ζώνες που αποδείχθηκαν άκρως αποτελεσματικές. Μάλιστα, φρόντισαν να προστατεύσουν και τα γειτονικά σπίτια, ενώ όπως επίσης αναφέρεται στο δημοσίευμα, αν η φωτιά έκαιγε το σπίτι του ζευγαριού, ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα εξαπλωνόταν και στα δικά τους.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ αγόρασαν την έπαυλή τους στο Hidden Hills το 2014 για 20 εκατ. δολάρια. Ωστόσο, έδωσαν άλλα τόσα για την ανακαίνισή της, ενώ έφτιαξαν και μία πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, που ήταν κι επιθυμία του Γουέστ. Μάλιστα, η ανακαίνιση κράτησε πάνω από δύο χρόνια, οπότε και μετακόμισε σε αυτήν σύσσωμη η οικογένεια.

localStorage.clear();


Πηγή