Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

«Κινδύνευσα πολλές φορές να χάσω το σπίτι μου για να είμαι στο θέατρο»

«Είναι μοναδική ευκαιρία να δεθείς πολύ με το παιδί σου. Κάποια στιγμή θα ήθελα να το κάνω ταινία. Όταν είσαι μαζί με το γιο σου, αυτή η ευλογία βγαίνει, γιατί ακόμα και να πεινάς, ακόμα και να λες Αλκιβιάδη τον επόμενο μήνα μπορεί να μην μπορούμε να πληρώσουμε το νοίκι και να αναγκαστούμε να γυρίσουμε ηττημένοι στην Ελλάδα και φυσικά θα χαρούν πολύ οι εχθροί μας».

Τα παραπάνω δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μίλησε για την απόφασή του να φύγει μαζί με τον γιο του Αλκιβιάδη στην Αμερική και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε και για την ανάγκη του να εκφράζει τη δημιουργικότητά του ακόμη και αν δεν πληρώνεται: «Σημασία έχει να μπορείς να βγάλεις τη δημιουργικότητα σου προς τα έξω, πληρώνεσαι δεν πληρώνεσαι».

Ανέφερε μάλιστα ότι έχει πολλές φορές κινδυνεύσει να χάσει ακόμη και το σπίτι του από αποτυχημένες παραγωγές στο θέατρο μόνο και μόνο από την επιθυμία του να ανέβει στη σκηνή:

«Πολλές φορές έχουμε κάνει δουλειές, εγώ έκανα πάρα πολλές παραγωγές που κινδύνευα να χάσω λεφτά, στην ανάγκη μου να παίξω κάποιο ρόλο. Οπότε αναγκαζόμουν να κάνω και τον επιχειρηματία, έμπαινα σε άλλα χωράφια πολύ επικίνδυνα. Κινδύνευσα πολλές φορές να χάσω το σπίτι μου, από παραγωγές. Για να μπορώ να είμαι στο θέατρο. Να μπορώ να ανεβαίνω αυτό το δίωρο πάνω στη σκηνή και να γίνεται η κάθαρση μέσα μου και να έχω μια ισορροπία με τα συναισθήματα μου, τα ψυχολογικά μου».

localStorage.clear();


Πηγή