Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Κλοέ Καρντάσιαν: Πούλησε την έπαυλή της σε διπλάσια τιμή από όταν την αγόρασε από τον Μπίμπερ

Κλοέ Καρντάσιαν: Πούλησε την έπαυλή της σε διπλάσια τιμή από όταν την αγόρασε από τον Μπίμπερ

Η Κλοέ Καρντάσιαν κι επίσημα αποχαιρετά το αρχοντικό της στο Καλαμπάσας. Το αστέρι του «Keeping Up With the Kardashians», κατάφερε να πωλήσει το σπίτι έναντι 15,5 εκατομμύρια δολάρια -διπλασιάζοντας τα χρήματα που δαπάνησε για την αγορά του, καθώς το είχε αποκτήσει πριν από 6 χρόνια έναντι 7,2 εκατομμύρια δολάρια, όπως εξηγεί το ΑΠΕ.

Ο μεσίτης της οικογένειας Tomer Fridman, είχε αναφέρει παλιότερα ότι το σπίτι «είναι μία πραγματική ιστορία για το Χόλιγουντ».

«Αρχικά χτίστηκε από την πρώην σύζυγο ενός διάσημου κωμικού ηθοποιού και στη συνέχεια αγοράστηκε από έναν νεαρό ποπ σταρ, πριν καταλήξει σε μία αγαπημένη διασημότητα», είχε πει χωρίς να δίνει λεπτομέρειες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Honey! I’m home! Beat: @styledbyhrush Hair: @cesar4styles

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

Τον Μάρτιο του 2016, το σπίτι της Κλοέ παρουσιάστηκε στο Architectural Digest μαζί με το σπίτι της αδελφής της Κόρτνεϊ, που βρίσκεται στον ίδιο δρόμο.

Τότε η Κλοέ αποκάλυψε ότι αγόρασε το σπίτι από τον Τζάστιν Μπίμπερ το 2014, και τα αρχεία ιδιοκτησίας δείχνουν ότι ο Μπίμπερ είχε αγοράσει το σπίτι από την πρώην σύζυγο του Έντι Μέρφι, Νικόλ μετά το διαζύγιο του ζευγαριού.




Πηγή